institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Editatona de Traducció per Sèniors

  • September 21st, 2021
cartell

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (UV-GVA) i la iniciativa Girls4STEM (recolzada pel FECyT), juntament amb la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, la Unitat d'Igualtat, el Vicerectorat d'Innovació i Transferència, i el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat co-organitzen noves activitats per aquest curs.

Les activitats consisteixen en dos editatones i un taller introductori, i tenen l’objectiu de familiaritzar-nos amb l’enciclopèdia lliure Wikipedia. Una editatona o marató d’edició amb perspectiva de gènere és una activitat en la qual diverses persones s’ajunten amb l’objectiu de crear contingut nou o millorar l’existent en Wikipedia. Aquestes tres activitats seran facilitades per Patricia Horrillo, periodista i formadora, experta en comunicació i xarxes socials.

L’Editatona de Traducció per Sèniors (dissabte 6 de novembre, 10h – 15h) serà una activitat presencial dirigida a persones de més de 55 anys amb una certa familiaritat amb l’ús d’ordinadors.

La inscripció es pot fer en el següent enllaç

Més informació.