University of Valencia logo Logo Institutional chairs Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-UV organitza el taller “The Design Sprint”

  • December 2nd, 2019

La Càtedra CAPGEMINI–UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València organitza un taller dedicat al procés de Design Sprint, que se celebrarà entre les 12 h i les 17 h del pròxim dimarts 3 de desembre en l'aula 2.4 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

El taller serà impartit per professionals de l'estudi Idean, part de Capgemini Invent, i abordarà els punts claus del procés de Design Sprint, fent servir la metodologia desenvolupada per Google Ventures per a respondre a les preguntes crítiques del negoci a través del disseny, la creació de prototips i la prova d'idees amb clients.

L'aplicació Design Sprint permet donar un gran impuls als projectes, podent avançar ràpidament en la seua engegada, veure les interaccions del producte acabat i les reaccions dels clients abans de comprometre's en temps i diners a un desenvolupament costós.

Més informació de l’Aula CAPGEMINI-UV en aquest enllaç.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy