institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI - UV organitza un taller sobre tècniques avançades de programació asíncrona

  • November 20th, 2018
Image de la noticia

La Càtedra CAPGEMINI – UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València organitza un taller dedicat a les tècniques avançades de programació asíncrona, que se celebrarà entre les 17:30 h i les 19:30 h del pròxim 22 de novembre en l'Aula 2.2. de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

L'esdeveniment, que forma part del programa d'activitats que duu a terme l'esmentada càtedra de forma regular, estarà centrat en l'aplicació de Programació Funcional (FP) i Programació Orientada a Objectes (OOP) fent servir tècniques avançades de programació amb paral·lelismes. El ponent protagonista d'aquest taller serà Víctor Bolinches, que actualment exerceix com a Software Architect en Capgemini i que compta amb més de vuit anys d'experiència professional.

La Càtedra CAPGEMINI – UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València està dedicada a activitats formatives, culturals, de recerca i d'extensió universitària com a xarrades, conferències i beques orientades al coneixement i la difusió permanent d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del Programari.

Més informació en aquest enllaç.