institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú convoca el Diploma d’Especialització Professional sobre Consultoria en EBC

  • May 2nd, 2019
Image de la noticia

Ja està obert el termini de preinscripció per al Diploma d’Especialització Professional sobre Consultoria en Economia del Bé Comú, organitzat per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València en col·laboració amb l’Associació Valenciana per al Foment de l’Economia del Bé Comú (AVEBC) i amb el patrocini de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana i la cooperativa de crèdit Caixa Popular.

A diferència d’altres cursos relacionats amb la responsabilitat social empresarial, l’ètica en els negocis o l’economia social, aquest curs se centra de forma diferenciada i exclusiva en el model de l’Economia del Bé Comú. Mitjançant la participació de professionals en l’àmbit de l’EBC, l’objectiu del Diploma és donar a conéixer el model de l’Economia del Bé Comú, ensenyar a utilitzar les seues eines i formar tècnics especialitzats en consultoria de l’EBC per a tractar de facilitar la seua implantació en les empreses i organitzacions.

Aquest Diploma d’Especialització Professional consta de 30 crèdits ECTS equivalents a 750 hores de duració total de modalitat a distància, i es desenvoluparà durant nou mesos (octubre 2019-juny 2020) mitjançant una aula de formació virtual. El curs s’estructura en deu mòduls diferents, i inclou la realització d’un treball final. El preu de la matrícula d’aquest Diploma de Postgrau és de 500 €.

Es pot consultar més informació sobre el curs en el següent enllaç.