institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú organitza una jornada centrada en les explotacions agroecològiques valencianes

  • November 8th, 2019
Image de la noticia

El pròxim 14 de novembre tindrà lloc, a les Aules Seminari del Centre Cultural La Nau, la Jornada “Projecte Pilot d’aplicació del Balanç del Bé Comú a les explotacions agroecològiques valencianes”, organitzada per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

Aquesta Jornada, emmarcada dins del Projecte d’Agroecologia, forma part de la tercera fase d’aquest projecte on, a través d’accions de comunicació, interlocució i sensibilització, es pretén impulsar un model de ciutadania compromés amb la consecució d’un món més equitatiu i sostenible amb el foment de comportaments solidaris, consum ètic i ecològic, distribució justa de la riquesa, comerç just, finances ètiques i una cultura de respecte i tolerància a les persones, l’equitat de gènere i el respecte pel medi ambient. Aquestes accions estan enfocades a millorar la competitivitat dels productors afegint valors socials als productes agrícoles ecològics i exemplificar les seues bones pràctiques, promocionant-les tant en mercats locals com internacionals.

La jornada se celebrarà el dia 14 de novembre, de 9.30 a 14 hores, en les Aules Seminari del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. La inscripció és gratuïta i pot formalitzar-se per correu electrònic a catedraebc@uv.es. El programa complet es pot trobar en aquest enllaç.