institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú organitza una Jornada sobre finançament sostenible d’empreses

  • November 5th, 2019
Image de la noticia

La Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València, juntament amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) organitza el pròxim 18 de novembre la Jornada “Borsa i Economia del Bé Comú: Finançament de les empreses baix criteris de sostenibilitat”.

L'objectiu d'aquesta Jornada se centrarà en analitzar el paper de la Borsa com a mecanisme de finançament per a les empreses baix criteris de sostenibilitat. Per tant, està dirigida al públic en general, a estudiantat de les universitats (en especial del Màster de Finances Corporatives de la Universitat de València), professionals i empresariat de la Comunitat Valenciana i tècnics especialitzats en finançament d'empreses.

L’assistència com a oient és gratuïta, amb dret a diploma i certificat de crèdits previ abonament d’una matrícula de 36 euros (16 euros de taxes acadèmiques + 20 euros de taxes de secretaria) per a estudiants matriculats en el curs 2019-20 en les universitats espanyoles, i de 40 euros (20 euros de taxes acadèmiques + 20 euros de taxes de secretaria) per a la resta d'alumnes.

La Jornada se celebrarà el dia 18 de novembre de 9 a 13 hores en la seu de la UIMP al Palau de Pineda (plaça del Carme, 4, València). Tota la informació en aquest enllaç.