institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú organitza una nova sessió del II Seminari sobre Emprenedoria Social

  • March 8th, 2019
Image de la noticia

Com ja va ocórrer el curs passat, la Càtedra EBC celebra el Seminari sobre Emprenedoria Social i Economia del Bé Comú dirigit a estudiants de la Universitat de València, la segona jornada del qual porta el títol “Co-Crea-Te, espai d’emprenedoria. Cocreació per un bé comú”.

Aquest seminari té com a objectiu introduir a l’estudiantat en la realitat de l’emprenedoria social, amb la presentació de diferents experiències i projectes empresarials d’èxit relacionats amb aquest tipus d’emprenedoria i vinculats amb els valors de l’Economia del Bé Comú.

L’esdeveniment se celebra al llarg de quatre dates del segon quadrimestre acadèmic, entre febrer i maig de 2019. La primera sessió va tindre lloc el passat 19 de febrer, i la següent serà el pròxim 1 d’abril en la Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, amb el següent programa previst:

  • 9.00 – Inauguració del Seminari. Intervenció a càrrec de José Manuel Pastor Monsálvez, Degà de la Facultat d’Economia, i Javier González Cardona, Director Gerent de València Activa
  • 9.15 – Conferència “Co-Crea-Te, espai d’emprenedoria. Cocreació per un bé comú”, a càrrec de Pedro Olazábal Herrero (València Activa)
  • 10.30 – Descans
  • 11.00 – Panell de projectes València Activa. Intervenció com a ponents d’Eduardo Alonso Masía (Kid Rider, transport infantil), Daniel Belloch Viera (Barrio Shopping), Josep Miquel Félix i Zahonero (C2S3H, Consultoria orientada a la Ciberseguretat) i Susana González Anta (Educan, ensinistrament de gossos)

El programa del seminari es completarà amb la tercera i quarta sessió, que se celebraran els dies 15 d’abril i 6 de maig. Tota la informació en el següent enllaç.