institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú participa en el I Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme

  • January 11st, 2019
Image de la noticia

La Càtedra d'Economia del Bé Comú (EBC) de la Universitat de València participarà en la primera edició del Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme, que se celebrarà els dies 23 i 24 de gener en l'Auditorium Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València a Burjassot. El director de la citada càtedra, Joan Ramon Sanchis, serà l'encarregat de representar-la en les activitats programades.

El model cooperatiu de gestió empresarial s'ha convertit hui dia en un dels exemples d'èxit per la seua integració dels valors ètics i la seua aportació a la societat com a eixos de la seua sostenibilitat econòmica. Els principis i valors que durant anys han sigut una referència del cooperativisme s'han integrat en l'actualitat com a elements fonamentals de la proposta de la Responsabilitat Social. La cooperació amb els diferents grups d'interés i una relació estreta amb ells són aportacions que l'economia social ha aportat al desenvolupament d'un model d'empresa assegut en els valors ètics i la responsabilitat social.

Amb aquest objectiu es posa en marxa per part de l'Ajuntament de Burjassot i la seua empresa pública CEMEF la 1a edició del Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme, que porta per títol global “L'empresa que necessitem: responsable, sostenible i cooperativa”. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc en els dies 23 i 24 de gener de 2019, congregarà a diferents persones, perfils professionals, empreses i institucions d'àmbit nacional que hui dia estan treballant en el desenvolupament econòmic, empresarial i social.

La Càtedra EBC formarà part de la taula redona titulada “La gestió i mesurament de l'impacte econòmic i social” del 24 de gener. Intervindran Joan Ramón Sanchís, Director de Càtedra Economia del Bé Comú de la Universitat de València; Pablo Sánchez, Director Executiu de B Lab Spain (B Corp); i Elena Galerón, Subdirectora de Banca d'Empreses i Institucions de Triodos Bank.

Més informació en aquest enllaç.