University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra d'Economia del Bé Comú participa en el I Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme

  • January 11st, 2019

La Càtedra d'Economia del Bé Comú (EBC) de la Universitat de València participarà en la primera edició del Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme, que se celebrarà els dies 23 i 24 de gener en l'Auditorium Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València a Burjassot. El director de la citada càtedra, Joan Ramon Sanchis, serà l'encarregat de representar-la en les activitats programades.

El model cooperatiu de gestió empresarial s'ha convertit hui dia en un dels exemples d'èxit per la seua integració dels valors ètics i la seua aportació a la societat com a eixos de la seua sostenibilitat econòmica. Els principis i valors que durant anys han sigut una referència del cooperativisme s'han integrat en l'actualitat com a elements fonamentals de la proposta de la Responsabilitat Social. La cooperació amb els diferents grups d'interés i una relació estreta amb ells són aportacions que l'economia social ha aportat al desenvolupament d'un model d'empresa assegut en els valors ètics i la responsabilitat social.

Amb aquest objectiu es posa en marxa per part de l'Ajuntament de Burjassot i la seua empresa pública CEMEF la 1a edició del Congrés Nacional sobre Responsabilitat Social i Cooperativisme, que porta per títol global “L'empresa que necessitem: responsable, sostenible i cooperativa”. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc en els dies 23 i 24 de gener de 2019, congregarà a diferents persones, perfils professionals, empreses i institucions d'àmbit nacional que hui dia estan treballant en el desenvolupament econòmic, empresarial i social.

La Càtedra EBC formarà part de la taula redona titulada “La gestió i mesurament de l'impacte econòmic i social” del 24 de gener. Intervindran Joan Ramón Sanchís, Director de Càtedra Economia del Bé Comú de la Universitat de València; Pablo Sánchez, Director Executiu de B Lab Spain (B Corp); i Elena Galerón, Subdirectora de Banca d'Empreses i Institucions de Triodos Bank.

Més informació en aquest enllaç.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy