institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participa en Cadis en una jornada sobre cooperatives vitivinícoles

  • October 15th, 2019
Image de la noticia

El passat 3 d’octubre se celebrà la jornada “Fiscalitat i problemàtica de les cooperatives vitivinícoles”, organitzada per la Universidad de Cádiz i l’Institut Universitari d’Investigació per al Desenvolupament Social Sostenible (INDESS), i en la qual participà la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València.

L’objectiu d’aquest seminari, dirigit a professionals, gestors de cooperatives vitivinícoles, alumnes de Dret, ADE, FICO i públic en general, és realitzar una anàlisi actual de les cooperatives vitivinícoles. Aquesta anàlisi s’aborda des d’una visió panoràmica de la situació i del règim jurídic d’aquestes i també des de l’estudi de la fiscalitat de la cooperativa vitivinícola, per la transcendència de la seua càrrega tributària en l’activitat.

El seminari comptà amb la presència de Mª Pilar Alguacil Marí, directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València, que va impartir una ponència titulada “Qüestions problemàtiques de la fiscalitat de les cooperatives vitivinícoles”. També va tindre lloc una taula redona on intervingueren Juan Carlos Barroso Tamayo, gerent de Cooperativas Agroalimentarias de Cádiz, i Félix Cordero González, tècnic d’Hisenda, qui parlà dels impostos especials.

Images: