institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participa en una conferència sobre la situació actual de la fiscalitat en l'Economia Social

  • April 16th, 2019
Image de la noticia

La Directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries intervindrà en el tercer Dilluns de l'Economia social el dia 29 d'abril a les 19.00 h a Madrid amb una conferència sobre "Situació actual de la fiscalitat en l'Economia Social i propostes de reformes en el pla tributari".

L'activitat s'emmarca en el cicle de conferències “Els dilluns de l'Economia Social”, del Màster Universitari en Direcció i Administració en Economia Social i Cooperativisme de la UCAV en col·laboració amb GSD.

La Directora de la Càtedra, la Catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, María Pilar Alguacil Marí, tractarà sobre la situació actual de la fiscalitat en l'Economia Social i realitzarà propostes de reformes en el pla tributari, dirigides a afavorir la creació i desenvolupament d'aquest conjunt d'empreses i entitats, fent un especial esment a les cooperatives, societats laborals, empreses socials i associacions amb activitat econòmica.

Aquesta jornada té un interés especial en un moment com l'actual, en ple procés d'eleccions i conformació de nous Governs: Estatal, Autonòmic i Local, que han d'aprovar noves polítiques socials i econòmiques. En aquest aspecte, l'Economia Social pot aportar riquesa, activitat econòmica i ocupació de qualitat, per la qual cosa els poders públics han de propiciar el seu desenvolupament i la política fiscal és un instrument que pot afavorir la consecució d'aquest objectiu.

La jornada consisteix en una conferència de la ponent convidada d'uns 45 minuts, seguit d'un col·loqui amb els assistents de 15 minuts.

Inscripcions en el següent enllaç.