University of Valencia logo Logo Institutional chairs Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians inaugura l’exposició de la tercera edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià

  • November 28th, 2019

El pròxim dimarts 3 de desembre tindrà lloc, en la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, la inauguració de l’exposició fotogràfica que recull alguna de les millors imatges que s’han presentat a la 3a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià, organitzat per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

L’exposició duu per títol “Els paisatges valencians: una terra de contrasts”, i en ella apareixen seleccionades com a mínim una fotografia per cada participant, com a forma de gratificar-los la seua participació en el concurs. A més, el recorregut fins a l’exposició d’aquest 2019 estarà amenitzat per una selecció de fotografies de les dues edicions anteriors.

El programa previst per a la inauguració inclou la intervenció d’Emilio Iranzo, director de la Cátedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, Ana Barbeta, directora de la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, i Rosa Pardo Marín, Directora General d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Generalitat Valenciana. A més, tindrà lloc un recital de violoncel i una visita a l’exposició de fotografia, abans de tancar l’acte amb un Vi d’honor.

L’esdeveniment, obert al públic, tindrà lloc a partir de les 18 hores del dimarts 3 de desembre en la Sala 4 (Sala de Referència) de la 1a planta de la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, en el Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy