càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians inaugura l’exposició de la tercera edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià

  • 28 de novembre de 2019
Image de la noticia

El pròxim dimarts 3 de desembre tindrà lloc, en la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, la inauguració de l’exposició fotogràfica que recull alguna de les millors imatges que s’han presentat a la 3a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià, organitzat per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

L’exposició duu per títol “Els paisatges valencians: una terra de contrasts”, i en ella apareixen seleccionades com a mínim una fotografia per cada participant, com a forma de gratificar-los la seua participació en el concurs. A més, el recorregut fins a l’exposició d’aquest 2019 estarà amenitzat per una selecció de fotografies de les dues edicions anteriors.

El programa previst per a la inauguració inclou la intervenció d’Emilio Iranzo, director de la Cátedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, Ana Barbeta, directora de la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, i Rosa Pardo Marín, Directora General d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Generalitat Valenciana. A més, tindrà lloc un recital de violoncel i una visita a l’exposició de fotografia, abans de tancar l’acte amb un Vi d’honor.

L’esdeveniment, obert al públic, tindrà lloc a partir de les 18 hores del dimarts 3 de desembre en la Sala 4 (Sala de Referència) de la 1a planta de la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà, en el Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València.