institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra EBC ofereix una beca per a participar en l'Escola d'Estiu “Sistemes econòmics i monetaris alternatius” de Viena

  • January 9th, 2019
Image de la noticia

Com a entitat col·laboradora, la Càtedra d'Economia del Bé Comú (EBC) de la Universitat de València ofereix una beca per a participar en l'Escola d'Estiu “Sistemes econòmics i monetaris alternatius”, que es realitzarà a Viena (Àustria) del 14 de juliol al 9 d'agost de 2019.

Es tracta d'una escola d'estiu que ofereix un nou enfocament: una avaluació d'alternatives econòmiques que considera que les fronteres naturals i el factor humà són parts iguals de l'equació. L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar a resoldre alguns dels problemes de les societats que presenten alternatives viables a processos i desenvolupaments que representen enormes tendències a les fronteres econòmiques, ecològiques i socials.

Aquest esdeveniment està dirigit a estudiants i professionals de tots els àmbits de la vida i ofereix alternatives als processos que estan provocant tensions en el nostre entorn econòmic i ecològic: les fronteres socials. A més dels conceptes clàssics i nous en el camp de l'economia, els estudiants també escoltaran presentacions de ciències naturals i socials i discutiran sobre el marge de reforma econòmica i monetària real.

L'objectiu general de la Càtedra d'Economia del Bé Comú és el de difondre els principis i valors de l'EBC, prioritzant l'interés general i el bé comú sobre els interessos particulars, i la persona i el treball sobre el capital i els diners. A través del debat, la discussió, la investigació i la formació es pretén oferir una visió crítica de l'economia, oferint alternatives sostenibles (econòmiques, socials i ecològiques) als problemes de la societat valenciana.

Informació general de l'esdeveniment en aquest enllaç.

Inscripció en aquest enllaç.

Informació de la beca en aquest enllaç.

Procés de sol·licitud de la beca en aquest enllaç.