University of Valencia logo Logo Institutional chairs Logo del portal

La Càtedra EVES imparteix una masterclass sobre l’ús de dades per a la millora de la sanitat pública

  • July 2nd, 2019

El dia 2 de juliol tindrà lloc una masterclass organitzada per la Càtedra Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (Càtedra EVES) de la Universitat de València, sota el títol “Ús de dades de pràctica clínica habitual (RDW) per a la millora farmacoterapèutica en el Sistema Nacional de Salut”.

La classe magistral, que tindrà lloc a partir de les 16 hores en la seu de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES), serà impartida per Gabriel Sanfélix i Aníbal García, investigadors de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica (FISABIO). L’objectiu és donar a conéixer la infraestructura de RWD disponible en la Comunitat Valenciana per a dur a terme estudis epidemiològics, així com presentar exemples obtinguts en diverses àrees terapèutiques utilitzant aquesta informació.

L’acte està dirigit a caps de servei i clínics interessats, principalment de les especialitats de família, pneumologia, al·lergologia i medicina preventiva. Aquesta formació serà gratuïta i comptarà amb un aforament màxim de 30 persones.

Per a més informació es pot seguir aquest enllaç.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy