institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Sisena Edició de la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús

  • June 16th, 2022
Logo

La UVRA és una experiència formativa on convergeix l'acadèmic amb el lúdic-cultural, que ha sigut pionera en el medi rural de la Comunitat Valenciana. Una iniciativa que la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la UV, en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura i Societat –UV, amb el CEFIRE de Torrent i Mancomunitat i municipis del Racó d'Ademús, ha dissenyat per a donar resposta a la demandes i qüestions que més preocupen la població de la comarca.

La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA) és una de les grans iniciatives que la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València desenvolupa al costat de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb el propòsit de col·laborar en la dinamització formativa i cultural del Racó d'Ademús. Una comarca de l'interior valencià en la qual la tendència demogràfica i socioeconòmica regressiva contrasten amb un potencial paisatgístic i cultural que, posat en valor adequadament, pot convertir-se en fortalesa sobre la qual construir el seu desenvolupament.

La Sisena Edició, el lema de la qual és "Paisatges per a la ciutadania i el desenvolupament", pretén donar continuïtat als assoliments aconseguits durant les edicions anteriors. La UVRA es consolida com una experiència on convergeix l'acadèmic amb el lúdic-cultural, que ha sigut pionera en el medi rural. Una iniciativa que la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la UV, en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura i Societat –UV, amb el CEFIRE de Torrent i Mancomunitat i municipis del Racó d'Ademús, ha dissenyat per a donar resposta a la demandes i qüestions que més preocupen la població de la comarca.

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, com a plataforma acadèmica, fruit de la col·laboració entre la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i la Universitat de València, i el CEFIRE de Torrent, pretenen mantenir, custodiar i impulsar la formació de totes aquelles persones que desitgen formar-se, ampliar el seu currículum i adquirir noves destreses i habilitats en el seu entorn professional i personal.

Programa i inscripcions

Hi ha dos enllaços per a inscriure's, en funció dels mòduls als quals es vulga assistir:

Trobareu més informació al web de la Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians.