institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Xarrada Girls4STEM Professional Laura Olcina especial #DiaDeLaXiqueta i #AdaLovelaceDay

  • Web and Marketing Unit
  • October 16th, 2023

Dijous 26 d'octubre de 2023 a les 17:00h.

Xarrada dedicada a Laura Olcina Puerto
Xarrada dedicada a Laura Olcina, experta STEM

 

Amb motiu del Dia Internacional de la Xiqueta i del #AdaLovelaceDay el projecte Girls4STEM ha programat per al dijous 26 d'octubre a les 17:00h una sessió dedicada a la nostra padrina Laura Olcina Puerto, experta en R+D+I en el sector TIC, Directora Gerent de l'ITI i presidenta de la Federació Espanyola de Centres Tecnològics (FEDIT).

Aquesta Xarrada Professional se celebrarà de manera presencial a la Sala La Polivalent de Las Naves (c/ Joan Verdeguer, 16, València) I també en línia a través del canal de Youtube de Girls4STEM.

El registre s'obrirà les 16:30h i les 17:00h començaran les presentacions de les nostres #ExpertesSTEM. En acabar hi haurà un moment per al networking i un refrigeri gratuït.

Estàs xarrades tenen com a finalitat visibilitzar a dones professionals de les branques STEM i el seu treball utilitzant un format lleuger i distés. En aquest cas, a més, la jornada serà un punt de trobada per a les expertes STEM que col·laboren amb el projecte, perquè es coneguen i compartisquen experiències.

Les expertes que intervindran en aquesta sessió són Ceila Granadillo Tomás, Dulce Adrià Cerezo i María José Martín Sáez.

Per a tindre accés a la videoconferència, és necessària la inscripció prèvia en  https://go.uv.es/girls4stem/laura. L'enllaç d'accés es rebrà per correu una vegada realitzada la inscripció.

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l'ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València. A més, compta amb el suport i finançament del Servei Valencià d'Ocupació (LABORA) de la Generalitat Valenciana.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

En el web del projecte és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats de Girls4STEM. També podeu seguir-nos en xarxes socials:

Enllaç al web del projecte Girls4STEM

Enllaç al twitter de Girls4STEM

Enllaç a Instagram de Girls4STEM

Enllaç a facebook de Girls4STEM

Linkedin Girls4STEM

Enllaç a Youtube de Girls4STEM

mastodon

Accés al web de la Càtedra Bretxa Digital de Gènere