Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari López Piñero Logo del portal

CANCEL·LACIÓ DE LA SESSIÓ DE CINEMA

  • 18 d’octubre de 2018
silencio roto

AVIS IMPORTANT: 

Es cancel·la la sessió de cinema programada per a aquesta vesprada en el saló d'actes del Palau de Cerveró a causa de la previsió de gota freda en la ciutat de València. Disculpen les molèsties. 

 

Data: Dijous, 18 d’octubre a les 18 h.

El cicle de cinema “Dictadures i tortura” va associat a l’exposició  “EXHUMANT EL SILENCI. MEMÒRIA, CIÈNCIA, IDENTITAT” que es pot visitar fins a l’ 11 de gener de 2019 a la sala de exposicions temporals Jose Puche del Palau de Cerveró.

“Silencio roto”

Títol original: “Silencio roto“ any 2001, duració 110 min.  Espanya. Direcció Montxo Armendáriz

Sinopsi: Hivern de 1944. Lucía, una jove de 21 anys, torna a un petit poble de muntanya. Allí troba a Manuel, un jove ferrer que col·labora amb els maquis: guerrillers que, ocults en la serra, no es resignen al triomf del franquisme. Lucía comença a sentir-se atreta per Manuel, sobretot pel valor que mostra en jugar-se la vida per a defensar les seues idees. Quan, per fi, Manuel es tira a la muntanya, Lucía descobreix la inhòspita realitat de la vida en la muntanya: pels buits carrers del poble només passegen el silenci i la por. Malgrat açò, la seua passió per Manuel l'anima a romandre allí.

Presentació: Sara Mansanet (Aula de Cinema) i Manuel Polo (Grupo Paleolab)

Coordinació: Sara Mansanet (Aula de Cinema)

Projecció en VOSE i digital. Amb presentació i col·loqui.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Lloc: Saló d’actes de l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero.