Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • GSIC
Els recents avanços en els circuits digitals, les comunicacions sense fils i els sistemes microelectromecànics (MEMS) han permès l'aparició de dispositius (nodes sensors) que incorporen capacitats de comunicació sense fils, de processament i d'emmagatzematge.
La principal contribució científica de ASPIRE és la investigació i el desenvolupament de conceptes innovadors i solucions presentats per la disponibilitat prevista de grans quantitats de sensors heterogenis, cada un d'ells limitat en força, en còmput, memòria i banda ampla de comunicació
La Xarxa d'Excel·lència (NoE) CRUISE pretén ser un punt focal en la planificació i coordinació de la investigació sobre els aspectes de comunicació i aplicacions de sensors sense fils de xarxes a Europa .
Aquest projecte abasta tres línies de recerca bàsica i aplicada: - Nous mètodes de mostreig, quantificació i de representació de senyals distribuïts - Interacció entre la Física i la codificació de font, codificació de canal i encaminament en xarxes de sensors descentralitzades. - Estimació / detecció / classificació distribuïda i control robust.
La transformada wavelet (WT) estàndard en dues dimensions (2- D) ha aconseguit recentment molt bons resultats en processat d'imatges gràcies a la representació dispersa d'imatges contínues que proporciona. No obstant això, falla a l'hora de representar eficientment discontinuïtats en una dimensió (1- D) com contorns i línies. Aquestes característiques, caracteritzades per una regularitat geomètrica al llarg de diferents direccions, s'intersecten i generen en la transformada molts coeficients de gran magnitud.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies