Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Xarxa Europea d'Excel · lència ( NoE ) . CRUISE : Creant Aplicacions Ubiqües Intel · ligents de Detecció

La Xarxa d'Excel·lència (NoE) CRUISE pretén ser un punt focal en la planificació i coordinació de la investigació sobre els aspectes de comunicació i aplicacions de sensors sense fils de xarxes a Europa .
Descripció

La Xarxa d'Excel·lència ( NoE ) CRUISE pretén ser un punt focal en la planificació i coordinació de la investigació sobre els aspectes de comunicació i aplicacions de sensors sense fils de xarxes a Europa . Aquesta reuneix un grup divers de socis que incorporen la seva experiència i coneixement adquirits en projectes relacionats amb el camp . Els socis de CRUISE comparteixen la visió d'entorns de sensors intel · ligents ubics i estan convençuts que una NoE en aquest camp és necessària, tenint en compte els beneficis que una xarxa de sensors han d'oferir a la societat Europea i les debilitats actuals i fragmentació en aquest camp a Europa . Els socis de CRUISE col·laboren estretament en el programa d'activitats conjunt especificat en aquesta proposta, una part crucial del qual és la creació d'una moderna Base de Coneixements, disponible per al públic en general . El nostre treball conjunt consisteix a recollir informació , comparar- , validar i divulgar-la. CRUISE centra la seva recerca cap a la solució de problemes teòrics i tecnològics específics que permetran la construcció d'aplicacions de xarxes de sensors que poden afectar la societat Europea de manera significativa. El consorci de CRUISE ha identificat els beneficis a curt i llarg termini , estimulant el debat obert sobre els temes d'estandardització , col·laboració internacional i propietat intel · lectual. CRUISE pretén col·laborar amb la indústria i les iniciatives de recerca europees que estan actives en aquest camp i estimularà la col·laboració, divulgant activament els resultats del seu treball . En el treball de recerca conjunta , els socis de CRUISE establiran un marc d'eines i metodologies comuns per accelerar el procés d'investigació i per construir connexions de col·laboració sostenibles. En la proposta, es presta especial atenció també a l'ensenyament i formació, i noves tècniques de gestió del coneixement, col·laboració i difusió.

e-learning @ CRUISE és el nostre objectiu final en la promoció de la recerca en xarxes de sensors i en la difusió dels resultats al públic en general .

Data d'inici
2006 Gener
Data de finalització
2007 Desembre
Entitats col·laboradores:

European Commission