University of Valencia logo Logo Department of Language Theory and Communication Sciences Logo del portal

Seminaris oberts de traducció amb els autors: Serge Lamothe (poesia), Matei Visniec (teatre)

  • May 7th, 2023
Image de la noticia

Màster en Traducció Humanística i Creativa (UV)

Seminaris oberts de traducció amb els autors:

Serge Lamothe (poesia), Matei Visniec (teatre)

Els dies 3 i 4 de maig tindran lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació dos seminaris de traducció amb presència dels autors Serge Lamothe i Matei Visniec, organitzats pel Màster de Traducció Humanística i Creativa de la Universitat de València.

Els dies 3 i 4 de maig tindran lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació dos seminaris de traducció amb presència dels autors Serge Lamothe i Matei Visniec, organitzats pel Màster de Traducció Humanística i Creativa de la Universitat de València. Els seminaris versaran sobre les traduccions realitzades aquest curs pels estudiants de l'assignatura Traducció poètica i teatral (francès), permetent comentar i millorar la feina feta gràcies al debat amb els mateixos autors.
Les sessions se celebraran en aquestes dates, hores i lloc:
DIMECRES 3 DE MAIG, 10:00-12:00 (AULA 106): SEMINARI DE TRADUCCIÓ AMB SERGE LAMOTHE (POESIA).
DIJOUS 4 DE MAIG, 10:00-12.00 (AULA 403 BIS): SEMINARI DE TRADUCCIÓ AMB MATEI VISNIEC (TEATRE).
Seran protagonistes de les sessions els autors i estudiants de Màster que han traduït les seves obres. Tot i això, ambdós seminaris estan oberts a les persones interessades, especialment als estudiants del Grau de Traducció i Mediació Interlingüística de 4t curs, que contemplin l'opció de continuar els seus estudis al Màster en Traducció Humanística i Creativa de la Universitat de València.
Es prega als interessats a assistir que contactin prèviament amb el professor Evelio Miñano (Evelio.Minano@uv.es).