Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Instruccions per a presentar el certificat negatiu de delictes sexuals

  21/09/18

  Instruccions per a presentar el certificat negatiu de delictes sexuals

  La Llei 26/2015 de 28 de juliol de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència estableix, al seu art. 13, l'obligació de qualsevol persona que vulga accedir a una professió, ofici o activitat que implique el contacte habitual amb menors d'acreditar que no ha estat condemnat per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual. Atés que els i les estudiants de la Facultat de Magisteri han de realitzar pràctiques a col·legis d’educació primària* i/o infantil, la presentació del certificat de delictes de naturalesa sexual és necessària, amb caràcter previ a l’inici de les pràctiques, LA NO PRESENTACIÓ DINS DELS TERMINIS ESTABLERTS IMPLICA LA IMPOSSIBILITAT DE FER LES PRÀCTIQUES. Terminis:http://go.uv.es/X0vu5ts *Els alumnes de quart curs de Primària, menció Pedagogia Terapèutica, també poden fer-ho en Centres d’Educació Especial i Unitats Pedagògiques Hospitalàries on existeix contacte habitual amb menors.

 • Logo Fundació Ana Díaz Plaza

  21/09/18

  Premi Concepción Medina García de la Fundació Ana Díaz Medina

  Premi al millor expedient femení del títol de Mestra en Educació Primària de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Premi Concepción Medina García de la Fundació Ana Díaz Medina.

  [Llegir més]

 • (D’esquerra a dreta). Olga Mayoral, Marta Talavera i Amparo Hurtado.

  20/09/18

  Investigadores de la Universitat de València proposen una major alfabetització científica del professorat

  Les investigadores de la Universitat de València Marta Talavera, Olga Mayoral i Amparo Hurtado han conclòs que cal intensificar la tasca d’alfabetització científica i acostar-la a les opinions i gustos del professorat. L’article que han publicat, amb un estudi sobre l’actitud cap a la ciència entre estudiantat de Magisteri, identifica, a més, que les dones tenen més interés en les ciències que els homes, però estan menys inclinades cap a aquests estudis que ells.

  [Llegir més]

 • Dia Obertura del curs Acadèmic 2018-2019

  11/09/18

  Dia Obertura del curs Acadèmic 2018-2019

  Amb motiu del dia del Solemne Acte d'Obertura del Curs Acadèmic 2018-2019, el dia 17 de setembre la Facultat de Magisteri romandrà tancada, no havent activitat acadèmica ni administrativa. L'Acte d'Obertura del Curs Acadèmic se celebrarà a les 12 hores, en el Paranimf de la Universitat de València.

 • Resolució peticions canvis de matricula

  10/09/18

  CANVIS DE GRUP, TORN HORARI I AMPLIACIONS DE MATRÍCULA - CURS 2018-2019

  Ha finalitzat el procediment de resolució de les peticions de modificacions de matrícula. (instàncies presentades fins al 6 de setembre) Es poden consultar el possibles canvis efectuats en la Secretaria Virtual: SI S'HAN REALITZAT ELS CANVIS SOL·LICITATS LA RESOLUCIÓ HA SIGUT FAVORABLE; SI NO S'HA REALITZAT CAP CANVI LA RESOLUCIÓ HA SIGUT DESFAVORABLE.

 • Documentació matrícula alumnes 1er curs

  06/09/18

  Documentació matrícula alumnes 1er curs

  Els alumnes de primera matrícula que no hagen aportat encara la documentació requerida que poden consultar al següent enllaç: https://www.uv.es/magister/Documents Estudiants Educació Infantil: 10 de setembre aula PB04 de 9 a 11 hores. Estudiants Educació Primària (A-L): 11 de setembre de 9 a 11 hores. Estudiants Educació Primària (M-Z): 12 de setembre de 9 a 11 hores. 13 i 14 de setembre: secretaria de la Facultat Carnet d'Estudiants: Aula PB05 del 10 al 14 de setembre.

 • Rellotge horari

  11/07/18

  Horari Estiu 2018

  Horari d'Estiu de l'any 2018

  [Llegir més]

 • Facultat de Magisteri

  11/07/18

  Informació important matricula curs 2018-2019

  En aquest enllaç http://links.uv.es/64QydiH podràs trobar informació relativa als terminis de matrícula del curs vinent 2018-2019 i en aquest enllaç http://links.uv.es/l3ZBnBP informació relativa al procediment de matrícula.

  [Llegir més]

 • 11/07/18

  II JORNADES EXPERIÈNCIES INNOVADORES

  II Jornades Experiències Innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil.

  [Llegir més]

 • (D’esquerra a dreta). Olga Mayoral i Marta Talavera, del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la Facultat de Magisteri.

  11/07/18

  Les dones universitàries que han sofert violència interpersonal pateixen més pensaments o intents suïcides

  El grup de recerca format per les investigadores de la Universitat de València Olga Mayoral i Marta Talavera, junt amb David Martín (tècnic estadístic de la Conselleria de Sanitat), ha establert una relació entre la violència interpersonal (de parella o escolar) patida per dones universitàries entre 18 i 25 anys i la manifestació de pensaments o intents suïcides. L’estudi, publicat a la revista 'Journal of School Violence', ha mostrat que, de les 540 dones consultades, un 20,5% han tingut actituds suïcides; que el grup entre 18 i 21 anys és el que té més pensaments suïcides i que a partir dels 21 anys és quan augmenten els intents.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies