University of Valencia logo Logo Master's Degree in Audiovisual Contents and Formats Logo del portal

Rebeca Sirera Blanco

21 june 2018

El Màster en Continguts i Formats Audiovisuals m'ha ofert una visió molt realista del panorama audiovisual. Sempre m'ha agradat la televisió i he volgut treballar en ella i gràcies al Màster he pogut descobrir de la manera més propera com funciona el mitjà.

Això ha estat possible gràcies a la planificació dels mòduls del curs i als professionals del sector que han participat en el mateix. Els mòduls de treball teòrics m'han ajudat a asseure una bases necessàries sobre les quals treballar en els projectes que en la part pràctica s'anaven a dur a terme. En els últims mesos de curs l'ajuda i els consells dels professors i experts que han vingut a il·lustrar-nos i guiar-nos en disseny del projecte han estat essencials per poder desenvolupar-los.

Gràcies al Màster i a la seva metodologia de treball he pogut potenciar les meves virtuts i qualitats i trobar la funció que millor sé exercir dins del disseny i desenvolupament de formats audiovisuals. El curs crea escenaris en els quals se simulen dinàmiques de treball molt professionals i properes a la realitat.