Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Benestar Social: Intervenció Familiar Logo del portal

Objectius del Màster

  • Especialització professional.
  • Iniciació en les tasques d'investigació, la qual cosa possibilitaria als alumnes que així ho desitjaren, el seu accés al tercer cicle del postgrau per realitzar la tesi doctoral, sempre que es complisquen els requisits establits pel Reial Decret 56/2005, que actualment està en vigor. Es recomana a l’alumnat que desitge optar per aquesta línia que tinga present el Reial Decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regula els ensenyaments oficials de doctorat, i que està pendent de entrar en vigor pròximament.
  • Formació teoricopràctica dirigida a una major especialització en determinades àrees prioritàries del camp del Treball Social i els Serveis Socials.
  • Proporcionar la formació necessària per l'anàlisi crític de les transformacions socials i els conflictes socials, per aprofundir en el Treball Social en aspectes com: la intervenció individual, familiar i grupal, l'anàlisi de les polítiques socials, l'administració i gestió de serveis socials i la intervenció i desenvolupament comunitari.