Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Desenvolupament, Institucions i  Integració Econòmica Logo del portal

Calendari i horari del màster

El curs es troba dividit en dos semestres. En el primer semestre, les classes s'iniciaran el dilluns 3 d'octubre i acabarà el dimecres  21 de desembre de 2016. El segon semestre s'iniciaran el dilluns 30 de febrer i finalitzarà el 17 de maig de 2017. En acabar cada semestre de classe es realitzaran els exàmens de les assignatures impartides corresponents als diferents mòduls durant aqueix semestre.
A principis de curs, una vegada coneguts els vostres interessos professionals o investigadors, la Comissió de Coordinació del Màster assignarà els tutors. Els tutors dirigiran el Treball Fi de Màster i haureu de reunir-vos amb ells en les diferents fases per a ajudar-vos en la seua realització.

Les classes s'impartiran a  l'Aulari Oest del Campus de Tarongers. Aula O38. L'aulari Oest està situat en el carrer Ramón Llull, on es troba a més la Facultat de Ciències Socials i l'Escola de Magisteri. En aquest aulari s'impartiran les classes de tots els Màster de la Facultat d'Economia. L'excepció és l'assignatura d'Econometria aplicada, que per motius de la disponibilitat del programa STATA en tots els ordinadors que aneu a utilitzar, s'impartirà a l'aula 404 a l'Aulari Sud.

Per als alumnes que partisquen d'una formació no econòmica, i per a aquells alumnes que desitgen assistir també, s'han organitzat unes classes d'adaptació al nivell del curs, mitjançant unes sessions extres que s'impartiran tant el primer com el segon semestre.