Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret i Violència de Gènere Logo del portal

La Facultat de Ciències socials acull un congrés internacional sobre el Conveni 190 de la OIT sobre violència i assetjament

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 14 de desembre de 2022
Cartell

Els pròxims dies 15 i 16 de desembre es realitzarà un Congrés internacional en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València sobre la recent ratificació del Conveni 190/2019 de la OIT, sobre l'eliminació de la violència i l'assetjament en el món del treball i les seues conseqüències sobre l'ordenament jurídic-laboral espanyol.

Sota el títol «CONVENI 190 DE LA OIT SOBRE VIOLÈNCIA I ASSETJAMENT: CONSEQÜÈNCIES DE LA SEUA RATIFICACIÓ EN L'ORDENAMENT LABORAL ESPAÑOL», aquest congrés internacional arrancarà el dijous 15 de desembre, en la Sala d'actes de la Facultat de Ciències socials.

La conferència inaugural serà a càrrec de Irini Proios Torras, Legal Officer International Labour Organization. A continuació, se celebraren un total de 6 panells que, al llarg de dos dies, repassaran l'àmbit d'aplicació del conveni 190 OIT, els nous conceptes de violència i assetjament, els col·lectius vulnerables, la violència i l'assetjament en el dret comparat, la prevenció, protecció i reparació de la violència i l'assetjament.

Aquest congrés ha sigut organitzat per les facultats de Dret i Ciències socials de la UV i el Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social, amb la col·laboració de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, en el marc del projecte VITRAGE (Ministeri de Ciència i Innovació i la Unió Europea).