Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret i Violència de Gènere Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
AÑON ROIG, MARIA JOSE

AÑON ROIG, MARIA JOSE

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Departamento de Filosofía del Derecho. Campus dels Tarongers Despacho: 4F09

(9638) 28825

maria.j.anon@uv.es

Biografia
 

Catedràtica de Filosofia del Dret. Professora del Departament de Filosofia del Dret i Política i investigadora de l'Institut de Drets Humans. Llicenciada i Doctora en Dret per la Universitat de València Estudi General. Ha sigut directora de l'Institut Universitari de Drets Humans de la Universitat de València (2005-2010) i Secretària General de la Universitat (2010-2018).

Doctora en Dret (1986), sis quinquennis docents i cinc sexennis de recerca.

La seua recerca aborda temes propis de la filosofia del dret i els drets humans. Entre ells: interpretació i argumentació en drets humans, drets socials, igualtat i dret antidiscriminatori, immigració, dret i perspectiva de gènere, accés a la justícia, teoria del dret i argumentació jurídica

En l'àmbit investigador, la seua Tesi Doctoral va rebre el premi nacional a tesi de caràcter social i polític del Centre d'Estudis Constitucionals en 1987. . És autora d'articles en revistes especialitzades, capítols de llibre i monografies en les àrees temàtiques esmentades. És directora de set tesis doctorals. Ha sigut membre de nombrosos projectes de recerca, entre els quals cal destacar: Consolider-Enginye-2010, “El temps dels drets” (HURI-AGE) liderat per la Universitat Carlos III de Madrid i del que formen part 12 grups de recerca en drets humans. Investigadora principal de dos projectes sobre drets humans, integració i justícia global en el marc del programa Prometeu per a grups d'excel·lència de la Generalitat Valenciana, així mateix ha desenvolupat la seua recerca en el marc de programes nacionals d'I D I des de 1993 ininterrompudament.

Ha impartit classes de llicenciatura i grau en la Universitat de València en matèries pròpies de l'àrea de coneixement: teoria del dret, filosofia del dret, sociologia jurídica, argumentació jurídica i drets humans des de 1984. Així com docència en tercer cicle en màsters i programes de doctorat en diferents universitats espanyoles i llatinoamericanes. En l'actualitat, Master Universitari en Dret, Empresa i Justícia, Master en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional i Master en Dret i violència de gènere.

És directora de 9 tesis doctorals

Projectes d'innovació docent: Innovació educativa en la doble titulació Administració i direcció d'empreses i Dret (2004-2008), Disseny de materials per a l'aprenentatge interdisciplinari de les fonts del Dret (2007-2011), Drets humans i aprenentatge cooperatiu en l'adquisició de competències genèriques (2012-2015)

Ha dirigit la revista Anuari de Filosofia del Dret (2006-2015), Quaderns Electrònics de Filosofia del Dret i és coordinadora de la publicació Teoria i Dret. Revista de Pensament Jurídic, des de 2007.Forma part de nombrosos comitès editorials, participa en avaluació de projectes de recerca de diferents agències i ha format part de jurats acadèmics en l'àmbit jurídic.

Responsabilitats institucionals. Secretària del departament de Filosofia del Dret (1993-1998). Vicedegana de la Facultat de Dret (1998-2001). Directora de l'Institut de Drets Humans (2005-2010). Secretària General de la Universitat de València (2010-2018).

AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

PDI-Titular d'Universitat
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets

Despacho 3A11 Facultad de Derecho Universitat de València

(9638) 28657

carmen.azcarraga@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BELANDO GARIN, BEATRIZ

BELANDO GARIN, BEATRIZ

PDI-Titular d'Universitat
BELTRAN MONTOLIU, ANA

BELTRAN MONTOLIU, ANA

BORGES BLAZQUEZ, RAQUEL

BORGES BLAZQUEZ, RAQUEL

PDI-Ajudant Doctor/A

(9616) 25562

raquel.borges@uv.es

CARBONELL VAYA, ENRIQUE

CARBONELL VAYA, ENRIQUE

PDI-Titular d'Universitat
Secretari/a d' Institut Universitari
CEREZO JIMENEZ, M.ANGELES

CEREZO JIMENEZ, M.ANGELES

PDI-Catedratic/a d'Universitat
CISCAR BLAT, MIRIAM

CISCAR BLAT, MIRIAM

COMES RAGA, IGNACIO

COMES RAGA, IGNACIO

PDI-Associat/Da Universitari/A
CUGAT MAURI, MIRIAM

CUGAT MAURI, MIRIAM

ESCRIBANO MARTINEZ, M.ANGELA

ESCRIBANO MARTINEZ, M.ANGELA

GALVIS DOMENECH, MARIA JOSE

GALVIS DOMENECH, MARIA JOSE

PDI-Ajudant Doctor/A
Coordinador/a Curs

Despacho 412 de la Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación. Av. Blanco Ibáñez nº30, Valencia.

maria.jose.galvis@uv.es

GARCIA TESTAL, ELENA

GARCIA TESTAL, ELENA

PDI-Titular d'Universitat

(9616) 25258

elena.garcia@uv.es

Biografia
 

Elena Garcia Testal és professora titular del Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València. Les seves línies d’investigació han estat relacionades amb l'àmbit d’aplicació del dret del treball, especialment les relacions especials de treball i la seva protecció social, la perspectiva de gènere, la conciliació i corresponsabilitat de la vida laboral, familiar i personal, els drets de les treballadores víctimes de violència de gènere i la protecció de les treballadores domèstiques. És autora d'articles i monografies en aquestes matèries, i ha estat investigadora en diversos projectes de recerca. Forma part del Grup de Recerca 'Centre d'estudis multidisciplinaris en violència de gènere' de la Universitat de València i del 'Seminario Permanente sobre Trabajo Doméstico' de la Universidad Carlos III de Madrid.

GARIBO PEYRO, ANA PAZ

GARIBO PEYRO, ANA PAZ

PDI-Contractat/Da Doctor/A

(9638) 28828

a.paz.garibo@uv.es

GUISASOLA LERMA, CRISTINA

GUISASOLA LERMA, CRISTINA

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial
LANDETE CASAS, JOSE

LANDETE CASAS, JOSE

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Coordinador/a Curs

Departamento de Derecho Romano y Derecho Eclesiástico del Estado Edificio Departamental Occidental - Despacho 4D02 Avenida de los Naranjos, s/n 46022 - Valencia (España)

(9616) 25325

jose.landete@uv.es

LILA MURILLO, M. SOLEDAD

LILA MURILLO, M. SOLEDAD

PDI-Catedratic/a d'Universitat

(9638) 64036

marisol.lila@uv.es

Biografia
 

Marisol Lila, Catedràtica de Psicologia Social de la Universitat de València, és membre del grup d'investigació Vio-Strategy (Advanced research strategies on family and gender violence). Compta amb una dilatada experiència en l'àmbit d'estudi de la violència contra la dona en les relacions de parella, així com amb nombroses publicacions en revistes nacionals i internacionals. Ha dirigit diversos projectes d'investigació en este àmbit. És directora del Programa Contexto (programa d'investigació, formació, intervenció i prevenció de la violència de gènere a través del treball amb l'agressor) , que es desenrotlla en la Universitat de València (Facultat de Psicologia) des de l'any 2006. És editora associada de la revista Psychosocial Intervention.

LLOPIS NADAL, PATRICIA

LLOPIS NADAL, PATRICIA

PDI-Contractat/Da Doctor/A

Despacho 3C11

(9616) 25288

patricia.llopis@uv.es

Biografia
 

Patricia Llopis Nadal és Professora Contractada Doctora de Dret Processal a la Universitat de València. En esta institució realitzà els seus estudis de Llicenciatura en Dret (2012), de Màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea (2014) i de Doctorat en Ciències Jurídiques amb Menció Internacional (2017), obtenint als tres graus el Premi Extraordinari i la Beca per a la Promoció de la Excel·lència Acadèmica de la Generalitat Valenciana destinada als llicenciats durant el curs acadèmic 2011-2012.

La seua investigació s’ha centrat en l’estudi dels tribunals supranacionals, la tutela de la propietat intel·lectual i la protecció dels drets a l’entorn digital, obtenint el Premi Manuel Broseta (2014) pel seu estudi sobre la tutela dels drets fonamentals en Europa i el Premi Antonio Delgado (2018) pel seu estudi sobre la tutela dels drets d’autor a Internet; així mateix, el dret processal penal europeu també s’inclou entre les seues línies de recerca actuals. Fruit del seu treball com a investigadora ha publicat dos monografies, així com capítols de llibre i articles en revistes especialitzades; a més a més, ha participat activament en congressos i en jornades tant nacionals com internacionals. Amb el propòsit de completar la seua recerca ha sigut beneficiària d’ajudes en concurrència competitiva que li han permès realitzar estades al Max Planck Institute Luxembourg for International, European and Regulatory Procedural Law (en un total de quatre ocasions, la primera d’elles en virtut de la scholarship concedida per la pròpia institució) i en la Sorbonne Université de Paris. Així mateix, ha participat en sis projectes d’investigació, cinc d’ells de finançament estatal i un de finançament autonòmic, sobre l’eficiència de la litigació massiva, les garanties del procés penal i la tutela dels drets a l’entorn digital.

En l’actualitat imparteix les assignatures de Processal Civil i de Processal Penal al Grau i dobles Graus en Dret. A més a més, és docent al Màster Universitari en Criminologia i Seguretat, al Màster Universitari en Dret i Violència de Gènere, així com al Màster Universitari en Estudis Internacionals i Europeus de la Universitat de València (desenvolupant, a este últim, funcions de Secretaria Acadèmica des d'abril de 2020). Durant el curs 2014-2015 participà al Programme in European Private Law for Postgraduates (PEPP); en 2016 completà el postgrau International Legal English Diploma de la Universitat de València i des de l’any 2018 imparteix docència en anglès als grups d’Alt Rendiment (AR) de la Facultat de Dret. És membre del Projecte d’Innovació Docent consolidat Grupo Moot Court en la UV, participant com a entrenadora en competicions Moot i compartint la seua experiència en jornades d’innovació educativa; a més a més, forma part d'altres projectes d'innovació docent concedits per distintes universitats espanyoles. Tant en 2019 com en 2021 ha sigut coordinadora de la Summer School for Young Researchers de la Facultat de Dret de la Universitat de València i des de març de 2020 és membre i coordinadora de la Red Interuniversitaria para la Investigación y Docencia del derecho procesal en Inglés.

LLORIA GARCIA, MARIA DE LA PAZ

LLORIA GARCIA, MARIA DE LA PAZ

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Vicesecretari/a General Universitat

(9616) 25238

paz.lloria@uv.es

MARRADES PUIG, ANA ISABEL

MARRADES PUIG, ANA ISABEL

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

MARTINEZ GARCIA, ELENA

MARTINEZ GARCIA, ELENA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Facultad de Derecho Avenida de los Naranjos Derecho 3D09

51217

elena.martinez@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

MONTESINOS GARCIA, ANA

MONTESINOS GARCIA, ANA

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial

Despacho 3D08, Departamento de Derecho Procesal

(9638) 28848

ana.montesinos@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

NADAL GILABERT, M CRISTINA

NADAL GILABERT, M CRISTINA

NAVARRETE IBAÑEZ, ESTEFANIA

NAVARRETE IBAÑEZ, ESTEFANIA

OLIVEROS ROSELLO, JOSE

OLIVEROS ROSELLO, JOSE

PDI-Associat/Da Universitari/A

(9638) 28147

jose.oliveros@uv.es

OREJON SANCHEZ DE LAS HERAS, NESTOR

OREJON SANCHEZ DE LAS HERAS, NESTOR

PDI-Associat/Da Universitari/A
PARDO IRANZO, VIRGINIA

PARDO IRANZO, VIRGINIA

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

PASCUAL HUERTA, BEATRIZ

PASCUAL HUERTA, BEATRIZ

PEREIRA GARCIA, SOFIA

PEREIRA GARCIA, SOFIA

PI-Invest Cont Vali
D
Biografia
 

Formació inicial en Treball Social i Antropologia Social i Cultural en la Universidad Complutense de Madrid. S'especialitza en qüestions de gènere amb diversos Màsters i finalitza la seua tesi "Trans persons' bodies in context: experiences in daily life, sport and physical education" en 2017 a la Universitat de València. Actualment és professora Ajudant Doctora en el Departament de Treball Social i Serveis Socials en la Facultat de Ciències Socials d'aquesta universitat, participa en el grup d'investigació "Actividad física, educación y sociedad" i en el seminari d'educació física crítica Soca-Rel, ambdós amb un clar enfocament en les poblacions vulnerades i en el desenvolupament de pràctiques pedagògiques transformadores. 

RANGEL LORENTE, HERMINIA

RANGEL LORENTE, HERMINIA

REIG FABADO, ISABEL

REIG FABADO, ISABEL

PDI-Titular d'Universitat

(9616) 25224

isabel.reig@uv.es

RINCON VELAZQUEZ, SANTIAGO

RINCON VELAZQUEZ, SANTIAGO

PDI-Associat/Da Universitari/A
RODRIGUEZ DE LLAMAS, MARIA SONIA

RODRIGUEZ DE LLAMAS, MARIA SONIA

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial
Cap de Seccio-Servei
SANCHO LOPEZ, MARINA

SANCHO LOPEZ, MARINA

PDI-Ajudant Doctor/A
TODOLI GOMEZ, ARTURO

TODOLI GOMEZ, ARTURO

PDI-Associat/Da Universitari/A

(9638) 28109

arturo.todoli@uv.es

VANYO VICEDO, RAQUEL

VANYO VICEDO, RAQUEL

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Secretari/a de Departament

Facultat de Dret (Universitat de València) Departament de Dret Internacional (Despatx 3A02). Avda. dels Tarongers, s/n 46022 València

(9638) 28869

raquel.vanyo@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

PDI-Contractat/Da Doctor/A

(9638) 64672

toya.vazquez@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

VERDEGUER ARACIL, INMACULADA

VERDEGUER ARACIL, INMACULADA

PDI-Titular d'Escola Universitaria

--------------------------------- "Defensem la Universitat Pública" --------------------------------- Inmaculada Verdeguer Aracil Facultat de Ciències Socials Universitat de València Avda Tarongers 4B 46021 Valencia Tel. 96 382 81 85

inmaculada.verdeguer@uv.es

VICENT LOPEZ, CRISTINA

VICENT LOPEZ, CRISTINA

PDI-Associat/Da Universitari/A
FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

ALONSO DE ESCAMILLA, AVELINA

Catedrática Derecho Penal, Universidad CEU San Pablo de Madrid
 
avelina@ceu.es
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

BELTRAN MONTOLIU, ANA

Departamento Derecho Procesal Universitat Jaume I de
Castellón
 
beltrana@dpu.uji.es
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

CAMPS CRISTOBAL, RAQUEL

FAVIDE GVA
raquel.campos@uv.es
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

CAVALCANTI, MÓNICA

Centro Universitário João Pessoa (Unipê), Brasil

monica.dte@gmail.com
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

CISCAR BLAT, MIRIAM

Jefa del Departamento de cooperación sectorial, AECID

 

mirietxu@hotmail.com
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

CUGAT MAURI, MIRIAM

Catedrática de Derecho Penal, Universidad Autónoma de Barcelona

 

Miriam.Cugat@uab.cat
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

ESCRIBANO MARTÍNEZ, ANGELA

Técnica en salud públical, Conselleria de Sanidad de la GVA

 

asororiadad@gmail.com
 
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

GUIRALT MARTÍNEZ, ROSA

Fiscal, Fiscalia Menores de Valencia

 

rguiralt@gmail.com
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

LÓPEZ MUÑOZ, JOSÉ FERNANDO

Profesor Asociado, Universitat Jaume I de Castellón

 

 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

LORENTE ACOSTA, MIGUEL

Profesor Titular Medicina Legal, Universidad de Granada

 

 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

MARTINEZ PARDO, VICENTE

Secretario Judicial Juzgao de Valencia

 

 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

MERINO SANCHO, VÍCTOR

Dept. Derecho Público, Universidad Rovira y Virgili

 

 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

NADAL GILABERT, CRISTINA

Directora Red de puntos de Encuentro Familiar, Centro mujer 24 horas GVA

 

nadal_crib@gva.es
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

NAVARRETE IBAÑEZ, ESTEFANIA

Comisaria de la Policía Local, Grupo Gamma Policía Local de Valencia

 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

ORTOLA DINNBIER, JOSÉ GABRIEL

Abogado, ICAV/Punto de encuentro

 

 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

PASCUAL HUERTA, BEATRIZ

 Letrada de la Sección de violencia doméstica del ICAV

 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

RANGEL LORENTE, HERMINIA

Jueza. Titular del JVM num. 3 Valencia

hl.rangel@poderjudicial.es 
 

 

FERRER MAESTRO, JUAN JOSE

VEGAS AGUILAR, JUAN CARLOS

Profesor asociado, Universidad Católica de Valencia