Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret i Violència de Gènere Logo del portal

(In) Justícia patriarcal? Nous interrogants a resoldre des del dret i el feminisme

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 8 de novembre de 2023
cartel de la jornada

El dimecres 15 de novembre a les 16.30, la Facultat de Dret acull aquesta interessant jornada dedicada a la justícia des d'una perspectiva de gènere. L'activitat es desenvoluparà en format presencial i virtual. Inscriu-te per a participar.

L'esdeveniment, dirigit per  Elisa Simó i Estrella del Valle, comptarà amb la participació de professionals i activistes que aportaran la seua experiència i coneixements sobre els interrogants que sorgeixen entorn del dret i el feminisme en l'actualitat.

Programa de la jornada:

15.45 - 18.15

18.30 - 20.00

  • Rocío Moya. CEO Olympe Abogados
  • Isaac Guijarro. Director jurídic Olympe Abogados
  • José María Gómez. Magistrat.

L'acte tindrà lloc en la Sala d'actes Víctor Fairén Guillén (Aula 3P08) de l'edifici departamental de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Tant per a aquelles persones que vulguen participar presencialment com per a les que vulguen participar en línia és necessària la inscripció.

Accedeix a la inscripció de la jornada (In) Justícia patriarcal? Nous interrogants a resoldre des del dret i el feminisme.

Organitzen: Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Unitat d'Igualtat i la Facultat de Dret de la UV.

Amb la col·laboració de l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València i el Ministeri de Ciència i Innovació.

cartel de la jornada