University of Valencia logo Logo Master's University in Economic Policy and Public Economics Logo del portal

Aprofundeix en la política econòmica amb el màster de la Universitat de València

El màster compta amb una oferta formativa dirigida a aquells estudiants que vulguen aprofundir en la labor econòmica, política i social dels Estats.

9 march 2016

El desenvolupament de totes les economies està influenciat per la presència de l'Estat. El paper de les institucions en la evolució de les activitats econòmiques és molt ampli i divers. En major o menor mesura els governs configuren el progrés econòmic de les societats amb les seues decisions, mesures i actuacions.

Per a abordar aquest camp tan complex i de vegades controvertit es requereixen experts formats en les diferents disciplines que abasten la relació entre economia i Estat. L'estudi de les polítiques econòmiques i l'economia pública és el principal pilar de l'oferta formativa d'aquest màster de la Universitat de València.

Estas son las principales características del máster:

Aquestes són les principals característiques del màster:

  • Interdisciplinari i plural: s'estudia l'economia en tots els àmbits en els que influeix la intervenció de l'Estat.
  • Qualitat docent: treballen professionals acreditats en totes les dimensions econòmiques que s'aborden.
  • Professionalitzant i habilitant

El pla d'estudis del Màster en Política Econòmica i Economia Pública està configurat per a formar experts capaços d'interpretar les possibilitats i conseqüències de la intervenció de l'Estat en l'economia. Per aquest motiu l'oferta formativa es caracteritza per la seua interdisciplinaritat. En el curs s'integra l'anàlisi entre el camp econòmic, polític i social. Sempre perseguint una àmplia gamma de perspectives en les quals l'actualitat i els fenòmens contemporanis juguen un paper molt important.

Amb aquest pretext, el total de 60 crèdits del màster es distribueix en un bloc de crèdits obligatoris amb la matèria econòmica imprescindible per al desenvolupament professional i un altre bloc de crèdits optatius on es troba l'estudi de l'economia dins de àmbits més concrets.

15 crèdits obligatoris:

  • Mercat, Estat i Política Econòmica
  • Economia Pública
  • Mètodes quantitatius en Economia

33 crèdits optatius a escollir entre diferents assignatures integrades en els següents blocs:

  • Economia, Política y Societat
  • Economia del Sector Públic
  • Política Econòmica
  • Política Econòmica en perspectiva internacional
  • Metodologia de investigació i Pràcticas Externes

Pots conèixer amb més detalle totes les assignatures del màster en aquest enllaç. Els 12 crèdits restants per a completar el curs són de la part del Treball de Final de Màster que cada alumne haurà de realitzar obligatòriament.