Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació Logo del portal

.
.

Màster habilitant

Et capacita per a exercir la professió d'Enginyer de Telecomunicació amb totes les atribucions reconegudes per llei

.

Titulació bilingüe

Assignatures impartides en anglès i castellà

.

Doctorat

Accés als programes de Doctorat, especialment als de Tecnologies de la Informació, Comunicacions i Computació

Xarrada sobre (In)Seguretat de les comunicacions mòbils en l'ETSE

  • 29 de gener de 2016
Image de la noticia

El proper dimecres 10 de febrer de 15 a 17 h tindrà lloc en l'aula AE-2.4 de l'ETSE-UV la xarrada sobre seguretat informàtica titulada (In)Seguretat de les comunicacions mòbils. La xarrada serà oferida pels socis fundadors de l'empresa de seguretat Layakk, José Picó i David Pérez.

Les comunicacions mòbils (2G/3G/4G...) són cada dia més importants en les nostres vides, però, són segures aqueixes tecnologies? En aquesta xarrada repassarem la seguretat (o falta d'ella) de les diferents generacions de comunicacions mòbils que usem avui dia, mostrant atacs reals contra les mateixes.

David Pérez porta més de 15 anys dedicat plenament a la realització de serveis tècnics avançats de seguretat. És enginyer superior de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València, autor de llibres, articles, ponències i cursos de seguretat i un dels pocs professionals que han obtingut la certificació GIAC Security Expert. En 2013 va co-fundar Layakk, i des d'allí realitza serveis de seguretat d'alt contingut tècnic, formació i recerca.

José Picó és llicenciat en Informàtica i té 18 anys d'experiència en tecnologies IT. En els primers anys de la seua carrera va treballar per a diverses multinacionals tocant quasi tots els àmbits d'IT, especialitzant-se definitivament en seguretat informàtica. En 2013 va co-fundar Layakk juntament amb David Pérez. És autor de diversos articles, llibres i eines, i ponent en conferències de seguretat.

Layakk és una empresa valenciana dedicada a oferir als seus clients els serveis i productes de seguretat més avançats. La companyia centra la seua estratègia en dos grans pilars: la recerca i l'enginyeria.

En la secció Lab de la seua pàgina web s'arrepleguen enllaços a múltiples publicacions i xarrades impartides per Layakk.