UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

Mercat Agroecològic de la UV

 

El Mercat Agroecològic de la Universitat de València està situat a la Facultat de Folosofia i Ciències de l'Educació en el  Campus de Blasco Ibàñez, tots els divendres lectius. Comptem amb productes del'horta de València, oli i productes de panaderia acompanyades de productes de Comerç Just. 

 

 

 

 

El Mercat es farà els divendres a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Av, Blasco Ibáñez, 30.

 

El Mercat Agroecològic prioritza els productes locals amb un enfocament social i solidari.  Els projectes que participen en el Mercat tenen el segell ecològic tradicional del Comité d'Agricultura Ecològica i/o el segell de Sistema Participatiu de Garantia (SPG).

 


El SPG, és un sistema local participatiu de certificació cada vegada amb més difusió i acceptació en alguns mercats municipals de València. D'aquesta manera, es prioritzen productes locals, de temporada i que involucren a persones en la consecució per la sobirania alimentària. A més, la identitat del Mercat Agroecològic es defineix usant conceptes clau com: consciència, proximitat, obertura, efecte multiplicador, equilibri i visibilitat.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'aspiració d'impulsar cap a canvis en l'alimentació cap a formes més saludables i sostenibles.

Tápers saludables y sostenibles: 

Guía práctica para su elaboración y evaluación

Guia per al consum de fruites saludable i sostenible.

Guia d'Alimentació Saludable,

Fruita saludable i sostenible