University of Valencia logo Logo Office of the Vice‐Principal for Territorial Projection and Society Logo del portal

Oberta inscripció en web 9a Ed. Universitat Estacional de Tardor d'Enguera

Vista d'Enguera

Schedule: From 30 october 2020 to 5 november 2020. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 08:55 to 14:00.

 

Place: Casa de la Cultura, plaça Manuel Tolsá, s/n. Enguera

 
Description:

Oberta inscripció web

La Humanitat s'enfronta en l'actualitat a reptes als quals, des de la Universitat, s'intenta respondre amb la formació i la investigació. En tots els entorns, però especialment en les àrees rurals, s'estan desenvolupant respostes innovadores que es converteixen en oportunitats per a les persones més joves de contribuir a un futur sostenible.

L'esperit de la novena edició de la “Universitat Estacional de Tardor d'Enguera”, organitzada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera i l'IES Enguera, pretén, de nou, debatre temes d'interès relacionats amb el desenvolupament rural, la innovació i la qualitat de vida.

Aquesta Universitat Estacional té un caràcter fonamentalment divulgatiu, i és, per això, un fòrum obert a la participació. Està plantejada per a diferents tipus de públics com a estudiants d'ensenyaments mitjans, cicles formatius o universitaris, professors, jubilats, aturats, tècnics de l'administració i qualsevol altre col·lectiu.

 
Organized by:

Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València, Caixa Popular, IES Enguera i l'Ajuntament d'Enguera.

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information: