Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

 • Porta de la Facultat
 • 18/12/17

  Lliurament de premis Concurs “Vine, juga i aprèn: Tests psicològics a Espanya 1920-1970”

  El dilluns 18 de desembre es van lliurar els premis als grups guanyadors del concurs desenvolupat al voltant de l'exposició Tests psicològics a Espanya 1920-1979. L'acte de lliurament va ser dut a terme sota la presidència de la Vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, Maria Vicenta Mestre, i va comptar amb la presència de la Degana de la Facultat de Psicologia, Mª Dolores Sancerni, i les comissàries de l'exposició, professores Ana Calle i Isabel Calonge.

  [Read more]

 • 04/12/17

  Visita a l'exposició d'alumnat de la Universitat Jaume I

  El 22 de novembre es va rebre la visita d'un centenar d'alumnes de la Universitat Jaume I a l'exposició “Test Psicològics a Espanya 1920-1970”. L’alumnat va estar acompanyat per la professora Ana Alarcón, Vicedegana del Grau de Psicologia i per la professora Micaela Moro, coordinadora de la matèria d'avaluació psicològica.

  [Read more]

 • 14/11/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Quart Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir entre els dies 6-7 de novembre les visites de l'alumnat de quart curs del Grau en Psicologia.

  [Read more]

 • 05/11/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Tercer Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir entre els dies 30 d’octubre i 2 de novembre les visites de l'alumnat de tercer curs del Grau en Psicologia.

  [Read more]

 • 31/10/17

  Visita a l'exposició d'alumnat de l’IES Andreu Alfaro de Paiporta

  El 30 d'octubre alumnat de segon de batxillerat de l'IES Andreu Alfaro de Paiporta han visitat l'Exposició “Tests Psicològics a Espanya 1920-1970”.

 • 28/10/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Segon Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir durant els dies 24-25 d'octubre les visites de l'alumnat de segon curs del Grau en Psicologia.

  [Read more]

 • 19/10/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Primer Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir durant els dies 18-19 d'octubre les visites de l'alumnat de primer curs del Grau en Psicologia.

  [Read more]

 • 18/10/17

  Formació per a les visites

  Realitzats els seminaris de formació per a estudiants que es responsabilitzaran d'assumir la funció de guies en les visites a celebrar per tot l'alumnat del Grau en Psicologia. Els tallers formatius van tenir lloc els dies 11, 18, 19 i 25 d'octubre.

  [Read more]

 • 10/10/17

  Concurs “Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia”

  Formant part del projecte d'Innovació educativa de centre vinculat a l'exposició “Tests psicològics a Espanya. 1920-1970” es desenvolupa des de la setmana del 20 de novembre el concurs “Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia”.

  [Read more]

 • 03/10/17

  Acte d'inauguració de l'Exposició

  L'acte d'inauguració de l’exposició Tests Psicològics a Espanya (1920-1970) se celebrà el passat dos de octubre a les 12:00 hores en la Facultat de Psicologia de la UV. Este acte comptà amb la presència de les comissàries, i professores de la Universitat Complutense de Madrid, Isabel Calonge i Ana Calles; la degana de la Facultat de Psicologia de la Universitat Complutense de Madrid, Nieves Rojo; el degà del Col•legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, Francisco Santolaya; la degana de la Facultat de Psicologia de la UV, María Dolores Sancerni; i la vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, María Vicenta Mestre.

  [Read more]

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy