University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Activitat per a col·legials: eixida de senderisme (Calles)

  • February 27th, 2016
Image de la noticia

Amb la finalitat de seguir descobrint els voltants de València i gaudir dels seus paisatges, el Col·legi Major Rector Peset organitza a la segona eixida d'aquest curs per a fer senderisme.

La ruta triada és circular de 14 Km la dificultat del qual és baixa però carregada de bonics paisatges i racons. Des de Calles, un poble romà per on travessa l'aqüeducte de la Penya Tallada, un dels més singulars de la Comunitat Valenciana.

Itinerari

Calles- Puente- PR-CV 92- Riu- Font- Rambla- Trame d'escales- Túnels- Peña Tallada-  Aqüeducte Roma - Riu- PR-CV 92-  Xelva- Bar per a prendre alguna cosa- Bord del riu- Fàbrica abandonada d'electricitat- Calles.

Els interessats han d'apuntar el seu nom i indicar si tenen alguna al·lèrgia (per a prendre-ho en compte a l'hora de preparar els Pícnics en cuina) en la llista "Eixida de senderisme", que està en recepció i que es tancará el dissabte 20 de febrer a les dotze de la nit. Les places són limitades. Per a qualsevol cancel·lació l'interessat ha d'avisar a l'encarregat de recepció abans de quatre dies de la data d'eixida prevista, sinó se li penalitzarà no permetent-li participar en la següent eixida.

Nota important
En el cas de quedar places vacants, podrien participar en aquesta eixida els excolegiales que desitgen. Si és el cas i queden places lliures, podrien participar també amics dels col·legials participants (màxim un acompanyant per col·legial).