University of Valencia logo Logo del portal

  • Premsa

Ciència emergent

Ciència emergent

Ciència emergent és un projecte en el qual el personal doctorand i postdoc dels diferents instituts d'investigació de la Universitat de València i centres mixtos, participen elaborant vídeos de presentació de les seues pròpies recerques i difondre la recerca en un llenguatge accessible.

En un principi s'ha realitzat amb l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio), centre mixt de la Universitat de València i del CSIC L'elecció d'aquest l'institut pilot s'ha basat en que es troba en fase de consolidació i que s'hi han incorporat diferents grups de la UV i del CSIC que provenen de diverses disciplines: genètica, bioquímica, biologia molecular, informàtica, física teòrica, virologia, entre unes altres. Per tant, la seua naturalesa és eminentment interdisciplinària.

En el futur es proposa traslladar aquesta mateixa activitat a la resta d'instituts de recerca de la UV i desenvolupar-la com a activitat permanent de la UCC+i.  A data d'avui s'han realitzat 21 vídeos i continuem amb els enregistraments i la postproducció.

Ciència emergent és un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que conta amb el finançament de la Fundació Española de Ciencia y Tecnologia  y el Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

 

Inicio​  Ministerio de Industría, Economía y Competitividad

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy