Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Premsa

Ciència emergent

Ciència emergent

Ciència emergent és un projecte en el qual el personal doctorand i postdoc dels diferents instituts d'investigació de la Universitat de València i centres mixtos, participen elaborant vídeos de presentació de les seues pròpies recerques i difondre la recerca en un llenguatge accessible.

En un principi s'ha realitzat amb l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio), centre mixt de la Universitat de València i del CSIC L'elecció d'aquest l'institut pilot s'ha basat en que es troba en fase de consolidació i que s'hi han incorporat diferents grups de la UV i del CSIC que provenen de diverses disciplines: genètica, bioquímica, biologia molecular, informàtica, física teòrica, virologia, entre unes altres. Per tant, la seua naturalesa és eminentment interdisciplinària.

En el futur es proposa traslladar aquesta mateixa activitat a la resta d'instituts de recerca de la UV i desenvolupar-la com a activitat permanent de la UCC+i.  A data d'avui s'han realitzat 21 vídeos i continuem amb els enregistraments i la postproducció.

Ciència emergent és un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que conta amb el finançament de la Fundació Española de Ciencia y Tecnologia  y el Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

 

Inicio​  Ministerio de Industría, Economía y Competitividad

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies