Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

 • Aula

  31/05/13

  XIV Edició del Premi de Comunicació Científica «Joan Lluís Vives»

  La Xarxa Vives d’Universitats, amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació Científica de la Universitat de València, ha convocat la catorzena edició del premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives», adreçat a estudiants amb tesi doctoral inscrita i sense defensar públicament a data 31 de desembre de 2012. Amb aquest guardó, es pretén fomentar les habilitats comunicatives dels estudiants de doctorat.

  [Llegir més]

 • Universitat de València

  02/06/12

  XIII Premi Comunicació Científica

  Convocada la tretzena edició del Premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives».La Xarxa Vives d’Universitats, amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació Científica de la Universitat de València i el suport de la CAM, ha convocat la tretzena edició del Premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives», adreçat a estudiants amb tesi doctoral inscrita i sense defensar públicament a data 31 de desembre de 2011.

  [Llegir més]

 • Biblioteca

  27/12/10

  XII Premi Comunicació Científica Joan Lluis Vives

  Des de 1999, la Xarxa Vives convoca anualment el premi de Comunicació Científica «Joan Lluís Vives», amb l’objectiu de fomentar les habilitats comunicatives dels estudiants de doctorat. Amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, la convocatòria s’adreça a estudiants amb tesi doctoral inscrita i sense defensar públicament. Per participar, cal presentar un article periodístic escrit en català, original, inèdit i no premiat en altres concursos.

  [Llegir més]

 • Biblioteca

  21/12/09

  XI Premi Comunicació Científica Joan Lluis Vives

  Atorguen el premi de Comunicació Científica "Joan Luís Vives",onzena edició,a la modalitat A ciències socials i de l'educació, i humanitats a l'article presentat per Alicia Villar Aguilés "Transformacions en la Universitat: estudiantat desajustat o Universitat desajustada?" de la Universitat de València i a la modalitat B ciències bàsiques,ciències de la salut, enginyeries i arquitectures, a l'article presentat per Marina Rigau Resina "El càncer de pròstata: val més prevenir que curar" de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  [Llegir més]

 • Biblioteca

  08/07/08

  Premi Comunicació Científica Joan Lluis Vives

  La Xarxa Vives d'Universitats convoca el premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives» amb l'objecte de fomentar les habilitats comunicatives dels estudiants de doctorat.

  [Llegir més]

 • Universitat de València

  07/05/08

  Premi Comunicació Científica Joan Lluis Vives - Anys Anteriors

  La Xarxa Vives d'Universitats convoca el premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives» amb l'objecte de fomentar les habilitats comunicatives dels estudiants de doctorat.

  [Llegir més]