Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Premsa

Rutes Matemàtiques a València

RUTES MATEMÀTIQUES


En col·laboració amb la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwârizmî, es pretén utilitzar aquest entorn com un recurs didàctic per a la divulgació, l'ensenyament i l'aprenentatge de les matemàtiques amb l'objectiu que qualsevol ciutadà o els estudiants desenvolupen actituds positives cap a elles i aconseguir un aprenentatge més significatiu. Les rutes previstes faran que l'entorn del nucli antic de la ciutat de València i les instal·lacions més modernes, com el Museu de Ciències Príncipe Felipe, els seus carrers, els seus parcs i establiments públics, puguen convertir-se en una important font d'activitats matemàtiques. L'objectiu de l'activitat és que els estudiants dels instituts d'ensenyament secundari i de batxiller aprenguen a veure i a apreciar les matemàtiques del seu entorn d'una forma agradable. La ruta s'iniciarà amb una sessió prèvia on es treballarà l'itinerari amb plànols de la ciutat i se'ls farà lliurament del material necessari (cintes mètriques, clinòmetres, calculadores, quaderns didàctics...)

RUTA 1  - De les Torres de Serrans al Jardí Botànic-

Punt de trobada Torres de Serrans  a les 10.00 h

RUTA 4  - Del Mercat de Colom a la Nau

Punt de trobada Mercat de Colom, porta que recau a C/ Jorge Juan a les 10.00 h


Inicio       Ministerio de Industría, Economía y Competitividad   

Aquesta activitat compta amb el finançament de la Fundación Española de Ciencia y Tecnologia i el Ministerio de Economia, Industria y Competitividad.

Formulari sol·licitud RUTES MATEMÀTIQUES

Sol·licitem participar en la activitat RUTES MATEMATIQUES A VALÈNCIA

Nom del centre:       

Ruta de preferència:    

Persona de contacte:

Telèfon de contacte:   

Periode preferent de participació en la RUTA:     

Quantitat d'alumnes  

Nivell de l'alumnat    

Correu electrònic: 

Observacions  

Autoritze a rebre informació de la Unitat de Cultura Cientifica i de la innovació de la Universitat de València

    NO

                

 

Dret a la informació en la recollida de les dades

Les dades personals subministrades s'incorporaran al Fitxer de la Càtedra de Divulgació de la Ciència sota la responsabilitat de la Secretaria General de la Universitat de València. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament podran exercir-se davant la Càtedra de Divulgació de la Ciència (C/ Serpis, nº 29. 46022 València). La informació obtinguda serà processada per a la difusió de les activitats que realitza la Càtedra, la divulgació social de la investigació de la Universitat de València i dels avanços de la ciència i la tecnologia i del pensament científic (art. 5 L.O. 15/1999).

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies