University of Valencia logo Logo Scientific Culture and Innovation Unit - Chair for Scientific Dissemination Logo del portal

El geògraf Josep Vicent Boira i el periodista Vicent Partal analitzen els mapes des de la investigació científica

  • Scientific Culture and Innovation Unit
  • February 9th, 2023
Josep Vicent Boira (esquerra) i Vicent Partal (dreta).
Josep Vicent Boira (esquerra) i Vicent Partal (dreta).

L’octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València acull un debat sobre la importància dels mapes aquest dimecres 15 de febrer a les 19 hores. Hi intervindran Josep Vicent Boira, catedràtic de Geografia de la Universitat de València i autor del llibre La Via Augusta del segle XXI, i Vicent Partal, periodista, director del diari Vilaweb i autor del llibre Fronteres: Aquelles línies que algú ha dibuixat sobre un mapa.

La trobada entre els dos escriptors es farà al saló d’actes de l’OCCC amb el títol "El poder dels mapes" i serà moderada per la periodista Reis Juan sota el format d’una conversa organitzada per l’Espai Ciència. Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Acció cultural del País Valencià, la Unitat de Cultura, Científica i de la Innovació de la Universitat de València, la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia, el Consell Superior d'Investigacions Científiques, la llibreria Fan Set i la revista Mètode.

 

Més informació: https://octubre.cat/activitat/conversa-el-poder-dels-mapes-amb-josep-vicent-boira-i-vicent-partal/

Images: