University of Valencia logo Logo del portal

Oct - Nov
20 - 18

Events

Videos

Image of the cover of the video;La Universitat de València crea una maleta d'experiments per acostar la ciència als més menuts
Image of the cover of the video;Divulga.51 Estrella Binària i espies
Image of the cover of the video;Divulga 50. Plantilles en corredors i Canes

La Universitat de València crea una maleta d'experiments per acostar la ciència als més menuts

La Maleta de la Ciència creada per la Càtedra de Divulgació Científica de la Universitat de València planteja 20 experiments per a xiquets i xiquetes amb aigua i aire, realitzats amb materials reciclables que el professorat d?Educació infantil i primària pot utilitzar fàcilment a l?aula.

Divulga.51 Estrella Binària i espies

Un estudi del Grup de Radioastronomia de la Universitat ha determinat la massa d'una estrella binària gràcies a les seues emissions en ràdio. Açò obligarà a revisar els models d'evolució estel·lar amb els quals es treballava fins ara. A més, l'expert Ricard Martínez ens explica com són els espies de hui dia.

Divulga 50. Plantilles en corredors i Canes

En el Divulga d'aquesta setmana coneixem l'estudi que està desenvolupant un grup d'investigadors per a millorar les plantilles dels corredors de llarga distància i també coneixerem perquè ens ixen cabells blancs.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy