Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Oficina Contractació

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 14/03/18

  NOVETAT PERFIL DE CONTRACTANT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  A partir del 9 de març de 2018 el perfil de contractant de la Universitat de València passa a estar allotjat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PCSP). La pàgina web que fins al moment havia estat el perfil de contractant de la Universitat es manté en funcionament perquè es puga seguir consultant-se en ella els procediments. El contingut de la mateixa no tindrà validesa jurídica, ja que la publicació oficial i vàlida serà la que es realitzi en els diaris oficials que correspongui i en el perfil de contractant allotjat en la PCSP. D'altra banda, l'estructura de la pàgina web del Servei de Contractació ha estat modificada per adaptar-la a les novetats comentades. D'una banda s'ha creat a la pàgina un accés directe al perfil de contractant de la Universitat allotjat en la PCSP, i per un altre s'ha mantingut l'accés als expedients de contractació de la Universitat de València (informació amb caràcter no oficial). Aquest últim accés al seu torn està dividit en dos apartats: “expedients anteriors a 2018” i “expedients posteriors a 2018”, a causa del canvi de plataforma que va tenir lloc al gener de 2018.

 • 12/02/18

  NOTA INFORMATIVA PER ALS PROVEÏDORS SOBRE LA NOVA LLEI DE CONTRACTES

  Nota informativa per als proveïdors sobre la nova llei de Contractes del Sector Públic (llei 9/2017, de 8 de novembre )

  [Llegir més]

 • 12/02/18

  HORARI DEL REGISTRE GENERAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  [Llegir més]

 • Ordinador

  04/10/16

  Notificacions electròniques en els procediments administratius de contractació

  La Universitat de València realitzarà notificacions electròniques als licitadors que estiguen obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les Administracions Públiques, d'acord amb el art 14.2 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

  [Llegir més]

 • 29/04/15

  Novetats en matèria de facturació electrònica

  Amb l'objecte de possibilitar la recepció de les factures electròniques, la Universitat de València s'ha adherit a la plataforma FACE del Ministeri d'Hisenda, de manera que aquesta plataforma serà el punt general d'entrada de factures electròniques de la Universitat. (https://face.gob.es/es/).

  [Llegir més]

 • Pòlissa per al segur de la flota de vehicles.

  27/03/15

  Circular de gestió 3/2015

  Pòlissa per l'assegurança de la flota de vehicles de la Universitat de València.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies