UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Passaport Cultural UV

El Passaport Cultural de la UV és una nova proposta de projecció de la programació cultural universitària cap a nous públics curiosos i crítics. També una plataforma que facilita l’accés de l’alumnat universitari a aspectes de l’art, la pràctica cultural i l’exercici de la ciutadania, que desborden la formació reglada i permet assolir experiències culturals poc massificades i descobriments personals des de la diversitat.

Oferim un esquema de presentació que permet realitzar recorreguts personals en àmbits d’oferta plural però definida prèviament. Amb diverses vies que suposen l’acostament a branques culturals que existeixen en el nostre entorn metropolità i és clar, universitari. Durant aquest curs acadèmic 18/19 farem la propuesta pilot i la idea seria proposar un reconeixement màxim acumulat  per a un curs serà de 1,5 crèdits ECTS, és a dir fins a tres “rutes” a 0,5 cada una. Però de cara a la primera edició dependrem de quan realitzem el llançament del Passaport Cultural.

Programació Centre Cultural La Nau

Agenda Cultural

El llançament d’aquesta proposta serà durant el curs 2018-2019, probablement en el segon quadrimestre. L’objectiu és presentar al públic un projecte consistent, atractiu, ben acabat, madurar correctament la proposta abans de obrir-la al públic.

Procediment de reconeixement de crèdits: