Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Extensió Universitària Logo del portal

Passaport Cultural UV

El Passaport Cultural de la UV és una nova proposta de projecció de la programació cultural universitària cap a nous públics curiosos i crítics. També una plataforma que facilita l’accés de l’alumnat universitari a aspectes de l’art, la pràctica cultural i l’exercici de la ciutadania, que desborden la formació reglada i permet assolir experiències culturals poc massificades i descobriments personals des de la diversitat.

Oferim un esquema de presentació que permet realitzar recorreguts personals en àmbits d’oferta plural però definida prèviament. Amb diverses vies que suposen l’acostament a branques culturals que existeixen en el nostre entorn metropolità i és clar, universitari. Durant aquest curs acadèmic 18/19 farem la propuesta pilot i la idea seria proposar un reconeixement màxim acumulat  per a un curs serà de 1,5 crèdits ECTS, és a dir fins a tres “rutes” a 0,5 cada una. Però de cara a la primera edició dependrem de quan realitzem el llançament del Passaport Cultural.

Programació Centre Cultural La Nau

Agenda Cultural

El llançament d’aquesta proposta serà durant el curs 2018-2019, probablement en el segon quadrimestre. L’objectiu és presentar al públic un projecte consistent, atractiu, ben acabat, madurar correctament la proposta abans de obrir-la al públic.

Procediment de reconeixement de crèdits: