Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants en classe

Passaport Cultural UV

El Passaport Cultural de la UV és una nova proposta de projecció de la programació cultural universitària cap a nous públics curiosos i crítics. També una plataforma que facilita l’accés de l’alumnat universitari a aspectes de l’art, la pràctica cultural i l’exercici de la ciutadania, que desborden la formació reglada i permet assolir experiències culturals poc massificades i descobriments personals des de la diversitat.

Oferim un esquema de presentació que permet realitzar recorreguts personals en àmbits d’oferta plural però definida prèviament. Amb diverses vies que suposen l’acostament a branques culturals que existeixen en el nostre entorn metropolità i és clar, universitari. Durant aquest curs acadèmic 18/19 farem la propuesta pilot i la idea seria proposar un reconeixement màxim acumulat  per a un curs serà de 1,5 crèdits ECTS, és a dir fins a tres “rutes” a 0,5 cada una. Però de cara a la primera edició dependrem de quan realitzem el llançament del Passaport Cultural.

El llançament d’aquesta proposta serà durant el curs 2018-2019, probablement en el segon quadrimestre. L’objectiu és presentar al públic un projecte consistent, atractiu, ben acabat, madurar correctament la proposta abans de obrir-la al públic.

Procediment de reconeixement de crèdits:

  • Música: 4 sessions de l’Aula de Música + 2 concerts externs
  • Cinema: 4 sessions d’un cilce de l’Aula de Cinema + 2 sessions de la Filmoteca o els AlbaTexas
  • Teatre: 3 representacions en la sala Matilde Salvador + 1 d’Habitem el Rialto (xarrada més representació) + 1 altra representació del Rialto o del Micalet
  • Debat i reflexió: 4 debats o conferències en La nau + 2 de les oferides per institucions amb conveni amb la Universitat, com ara l’Institut Francés o l’Octubre.
  • Exposicions i patrimoni: 3 exposicions en La Nau (visita més taller) + 3 visites guiades als espais amb conveni amb la Universitat, com el MUVIM o el Museu Valencià d’Etnologia o altres museus municipals.
  • Diversitat: assistència a 6 activitats culturals sense la guia dels recorreguts, internes o externes, de teatre, música, conferències, exposicions o cinema.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies