Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat d'Investigació, Vicerectorat d'Innovació i Transferència Logo del portal

  • Investigadora

Un gran nombre de convocatòries europees requereix la formació d'un consorci per a dur a terme el projecte. Tant si es vol trobar un soci per al  consorci, com si es vol oferir la candidatura per a d'altres, es poden fer servir diferents fonts d'informació i bases de dades que ajudaran a posar-se en contacte amb investigadors i investigadores, grups de recerca i organismes arreu del món.

 

Xarxes i bases de dades

Els punts de contacte nacionals poden ser una valuosa font d'informació a l'hora de trobar socis per al teu projecte.

 

La Unió Europea, mitjançant el Portal del Finançament, posa a l'abast dels usuaris una base de dades de cerca de socis per a projectes d'Horitzó 2020.

A continuació relacionem algunes de les Xarxes Europees de Punts de Contacte Nacionals que ofereixen bases de dades de cerca de socis:

Ideal-ist és la xarxa global de cerca de socis del tema "Tecnologies de la informació i de la comunicació" del programa Horitzó 2020. Finançada en part per la Unió Europea, la xarxa Idea-list aglutina en l'actualitat a 65 països.
   
Net4Society és la xarxa europea de punts de contacte nacionals del tema "Ciències Socioeconòmiques i Humanitats". Ofereix una base de dades de cerca de socis on es poden consultar les candidatures ofertades i publicar de noves.
   
Fit for Health és la xarxa europea de punts de contacte nacionals  del tema "Salut". Ofereix una base de dades de cerca de socis on es poden consultar les candidatures ofertades i publicar de noves.
   
Seren és la xarxa que reuneix els punts de contacte nacionals  del tema "Seguretat" que ofereix, entre d'altres, un motor de cerca de socis.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies