Enllaç a la pàgina del Grau en BioteconologiaFacultat de Ciències BiològiquesUniversitat de València Logo del portal

La BIOTECNOLOGIA va sorgir fa milers d'anys quan els humans van ser capaços de criar plantes i animals, processar herbes per a obtenir medicines, fer el pa, el vi i la cervesa i crear vacunes per a immunitzar contra malalties. Però ha sigut en les últimes dècades quan la BIOTECNOLOGIA ha desplegat tot el seu potencial gràcies al desenvolupament de les modernes tècniques de biologia molecular, cel·lular i genètica que, juntament amb els coneixements d'enginyeria, s'ha convertit en una de les mes poderoses eines per a augmentar l'estat de benestar i permetre la sostenibilitat del planeta.
La BIOTECNOLOGIA presenta un caràcter interdisciplinari i integrador de coneixements i és un camp en forta expansió que s'ha diversificat cap a àrees molt diverses, com la medicina i la salut, la producció agroalimentària, la producció industrial i el camp de l'energia i el medi ambient.

Per què estudiar BIOTECNOLOGIA? Doncs perquè tracta de tots nosaltres, del nostre futur!!!

Els estudiants que vulguen cursar aquests estudis han de tenir com a objectiu aconseguir un perfil científic amb capacitat per al disseny experimental, una visió aplicada de la ciència i la tecnologia i una predisposició integradora de tots aquests aspectes per al disseny de processos a escala industrial. El Grau en Biotecnologia té una gran vocació de formació de professionals de la recerca bàsica o aplicada en Biociències Moleculars, tant en centres d'investigació  com de la indústria biotecnològica.