Enllaç a la pàgina del Grau en BioteconologiaFacultat de Ciències BiològiquesUniversitat de València Logo del portal

La BIOTECNOLOGIA va sorgir fa milers d'anys quan els humans van ser capaços de criar plantes i animals, processar herbes per a obtenir medicines, fer el pa, el vi i la cervesa i crear vacunes per a immunitzar contra malalties. Però ha sigut en les últimes dècades quan la BIOTECNOLOGIA ha desplegat tot el seu potencial gràcies al desenvolupament de les modernes tècniques de biologia molecular, cel·lular i genètica que, juntament amb els coneixements d'enginyeria, s'ha convertit en una de les mes poderoses eines per a augmentar l'estat de benestar i permetre la sostenibilitat del planeta.
La BIOTECNOLOGIA presenta un caràcter interdisciplinari i integrador de coneixements i és un camp en forta expansió que s'ha diversificat cap a àrees molt diverses, com la medicina i la salut, la producció agroalimentària, la producció industrial i el camp de l'energia i el medi ambient.

Per què estudiar BIOTECNOLOGIA? Doncs perquè tracta de tots nosaltres, del nostre futur!!!

Els estudiants que vulguen cursar aquests estudis han de tenir com a objectiu aconseguir un perfil científic amb capacitat per al disseny experimental, una visió aplicada de la ciència i la tecnologia i una predisposició integradora de tots aquests aspectes per al disseny de processos a escala industrial. El Grau en Biotecnologia té una gran vocació de formació de professionals de la recerca bàsica o aplicada en Biociències Moleculars, tant en centres d'investigació  com de la indústria biotecnològica.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy