Logo UVDegree in ChemistryFaculty of Chemistry Logo del portal

INFORMACIÓ ESTUDIANTAT DE PRIMER DEL GRAU EN QUÍMICA

  • September 8th, 2020
Image de la noticia

L'activitat acadèmica presencial començarà dilluns que ve 14 de setembre, segons els horaris que estan publicats en la web.

Benvinguts i benvingudes. Esperem que estigueu tots/as bé i amb molt d'ànim per a començar el curs 2020/21 en la Facultat de Químiques. Per part nostra portem mesos treballant en una preparació adequada d'aquest curs i aquesta nota és per a transmetre-us tota la informació essencial que, en principi, necessiteu.

En primer lloc, l'activitat acadèmica presencial començarà dilluns que ve 14 de setembre, segons els horaris que estan publicats en la web: 
https://www.uv.es/uvweb/quimica/ca/graus/oferta-graus/horaris-dates-examen/grau-quimica-1285849470567.html
Y particularment de primer, primer quadrimestre:
https://www.uv.es/quimdocs/graus/horaris/curs%202020-2021/200916_HH%20PRIMER%201Q.pdf

Durant les dues primeres setmanes es desenvoluparà una activitat acadèmica adaptativa (de caràcter obligatori) on tindrem, per exemple, la sessió de prevenció d'incendis i seguretat en el laboratori, impartida pel cos de bombers de València. Aquest període de dues setmanes és indispensable dur-lo a terme.

A causa de la situació esdevinguda per la pandèmia, no podem celebrar la sessió de benvinguda multitudinària als nous alumnes/as de primer com era tradicional. No obstant això, us donarem la benvinguda el dia 14 a tots/as. Així doncs:

- Els grups A i C, que comenceu el dilluns 14 a les 9.30, heu d'estar en vostra (aula F.1.5, grup A i F.1.2 grup C) a les 9.00. L'equip deganal i coordinació ens reunirem amb vosaltres a la vostra aula i us donarem la benvinguda, us explicarem el funcionament bàsic de la Facultat de Químiques i l'organització que tindrem respecte a les mesures COVID-19. 

- Els grups B i D, que comenceu el dilluns 14 a les 16.00, heu d'estar en vostra (aula F.1.5, grup B i F.1.2 grup D) a les15.30. Igualment, l'equip deganal i coordinació ens reunirem amb vosaltres a la vostra aula i us donarem la benvinguda, us explicarem el funcionament bàsic de la Facultat de Químiques i l'organització que tindrem respecte a les mesures COVID-19. Els subgrups de laboratori B3 i B4 començaran la sessió de prevenció a les 12.00 en el laboratori de Química General, edifici E, primera planta. Posteriorment, a les 15.30 tindran la benvinguda a l'aula F.1.5.


Les aules F.1.2 i F.1.5 estan a la primera planta del bloc F de la Facultat de Química. No obstant això, us posarem un cartell a la porta de la Facultat per a ajudar-vos. Per favor, mireu els horaris i assistiu a la reunió que us acabe de comentar (9.00, grups A i D, 15.30 grups B i D) ja que en elles us donarem tota la informació personalment i contestarem als vostres possibles dubtes. Per a qualsevol dubte puntual no dubteu a dirigir-vos a Javier Ruiz, coordinador de primer curs o Iolanda Porcar, vicedegana d’estudis. Ací teniu els/les components de l'equip deganal i coordinació.

Aprofitem per a manar-vos una molt cordial salutació. Ens veurem la setmana que ve.