Logo UVDegree in English StudiesFaculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

  • OREiP Spot INt

Dijous, 19 de setembre, 18:00 h

Cafeteria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

Recollida de Tiquets: Oficina de Deganat, des de les 10:00h fins a les 14:00h

L'Oficina de Relacions Exteriors i Participació (OREiP) de la FFTiC organitza la XVI edició de "Tómate un Speed-Cafenet”
L'activitat tindrà lloc el dijous 19 de setembre, a les 18:00h, a la Cafeteria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (FFTiC).
L'activitat consistirà a realitzar un intercanvi lingüístic, primer en espanyol i després en anglès, per tal de promoure la relació entre els estudiants locals i els incoming, i el coneixement d'anglès i espanyol, respectivament. Durant l'activitat, es convidarà als participants a café i berenar, i al final hi haurà un sorteig d'articles acadèmics.

 

Organitza: OREiP - FFTiC

Col.laboren: Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, Departament de Filologia Espanyola, Servei de Relacions Internacionals i Cooperació-UV, Institut Confucio-UV.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy