Logo UVDegree in Gastronomic SciencesFaculty of Pharmacy Logo del portal

Debat universitari per les eleccions estudiantils de la Universitat de València

Sala de debat amb microfon en primer pla

Date: 11 november 2019 at 18:30 to 20:00. Monday.

 

Place: Sala Matilde Salvador - Centre Cultural La Nau

 
Description:

Aquest dilluns, 11 de novembre, a les 18.30 h, se celebrarà el debat universitari amb motiu de les eleccions d’estudiants de la Universitat de València. Organitzat pel Consell de la Joventut de València i la Delegació d’Estudiants de la Universitat, tindrà lloc a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural la Nau i serà retransmès en directe, per streaming, a través del web mediauni.uv.es.

El debat comptarà amb representants de les principals associacions d’estudiants: Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), Associació d’Estudiants Saó, A Contracorrent i Unió d’Estudiants Valencians. Estarà moderat per Meme Elizalde, Delegada de la rectora per a l’estudiantat, i entre altres qüestions, es tractaran temes com els reptes i les necessitats de l’estudiantat, valors propis de la joventut i el futur del moviment estudiantil.

Els estudiants i estudiantes de la Universitat de València estan cridats a participar en l’elecció dels seus representants al Claustre i a les juntes de centre el dijous 21 de novembre de 2019. A més d’exercir el dret de vot en les meses electorals del seu centre presencialment, també poden realitzar-lo de manera anticipada fins el 20 de novembre.

 
Organized by:

Consell de la Joventut de València i la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València..

https://www.uv.es/sedi

 

Contact: participa@uv.es

 
More information: