Logo UVDegree in Geography and EnvironmentFaculty of Geography and History Logo del portal

REACREDITACIÓ DEL MÁSTER “TÉCNICAS DE GESTIÓN DEL MEDIO AMBIENTE Y DEL TERRITORIO”

  • July 23rd, 2019
REACREDITACIÓ DEL MÁSTER “TÉCNICAS DE GESTIÓN DEL MEDIO AMBIENTE Y DEL TERRITORIO”

La Agencia Valenciana d’Avaluació i Prospectiva ha emitit amb data 22 de juliol de 2019, informe favorable a la reacreditació del “Máster en Técnicas de Gestión del Medio Ambiente y del Territorio”.

Entre altres valoracions, la comissió destaca el següent:

“El grau de satisfacció dels estudiantes amb els recursos materials del títol és de 3,93 sobre 5 punts… els estudiants tenen accés als equipaments ampliats del laboratori de SIG. S’han actualitzat les aules de informàtica i s’han adquirit les llicencies per a software específics, amb versions de lliure accés. A més, els estudiants disposen d’un laboratori per a la realització de pràctiques de caràcter analític. Durant la visita es constata l’existència d’àrees de treball en grup reduït, tant en sales de la Biblioteca com en espais del Dpt. de Geografia. Els estudiants manifesten la seua satisfacció amb els espais on es desenvolupa el títol. Per la seu part també destaca les eixides externes per a la realització de pràctiques.”

“Els estudiants i egresats on la seua titulació d’origen va ser distinta a la del Grau en Geografia i Medi Ambient valoren molt positivament la formació relacionada amb els Sistemes de Informació Geogràfica. Per la seua part, els empleadors manifesten una formació adequada en relació a les competències professionals, especialment les relacionades amb el impacte social de la gestió i ordenació del territori”.