Logo UVDegree in Telecommunications Electronic EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Programa 'Directius per un dia'

  • February 10th, 2020
Programa 'Directius per un dia'

El programa “Directius per un dia” obri una convocatòria per a aquells estudiants que es troben durant el curs 2019-20 en l'últim any de qualsevol de les titulacions d'enginyeria electrònica de telecomunicació, enginyeria electrònica industrial, enginyeria informàtica i enginyeria multimèdia. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 12 de febrer de 2020 a les 15 hores.

El programa “Directius per un dia”, gràcies a la col·laboració de la Fundació Júnior Achievement a Associació Espanyola de Directius i el suport de Deloitte, acosta aquesta possibilitat a joves estudiants amb l'objectiu que coneguen, en primera persona, les habilitats necessàries per a accedir al mercat laboral dotant d'especial importància a les habilitats directives i de lideratge.

 

El programa “Directius per un dia” es troba basat en el mètode “aprendre fent” que dona l'oportunitat a estudiants universitaris d'últim curs d'acompanyar, durant una jornada laboral, a un directiu durant el seu dia de treball, amb la finalitat d'introduir-los en el món laboral real i fomentar en ells el desenvolupament de certes habilitats.

 

Els interessats hauran de formalitzar la seua candidatura a través del següent formulari: 

http://ir.uv.es/ka0TQVe

 

Bases de la convocatòria: 

https://www.uv.es/econdocs/noticias/2020/BASES_directivo_dia_2020