UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

UV COL·LABORATORI: 1ra. TROBADA INTERGENERACIONAL I INTERDISCIPLINAR UV. (2 CRÈDITS ECTS).

  • April 20th, 2023
UV COL·LABORATORI: 1r TROBADA INTERGENERACIONAL I INTERDICIPLINAR DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA (2 CRÈDITS ECTS)

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), marcats per l'ONU en l'Agenda 2030, visibilitzen una problemàtica comuna a escala global que concerneix persones de totes les edats. En la mesura que aquests marquen els objectius per a “erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots, com a part d'una nova agenda de desenvolupament sostenible” (ONU, 2015), la consecució de les metes plantejades per a cadascun d'ells requereix d'actuacions integrals abordades des de la interdisplinarietat i la intergeneracionalitat.

En aquest sentit es realitza la present formació reunint alumnes i alumnes de diferents edats, titulacions i nivells d'estudis: graus i estudis universitaris per a persones majors de 55 (Nau Gran). D'aquesta manera, des d'una visió intergeneracional i interdisciplinària, s'obrirà un ampli espai de debat entorn d'aquesta problemàtica comuna que afecta la humanitat a escala global encara que, de manera molt desigual.

Aquesta activitat es desenvolupa mitjançant una metodologia d'aprenentatge actiu i experiencial en matèria territorial i té com a objectiu contribuir a la millora en l'aprenentatge dels ODS, afavorir el benestar mental i el rendiment acadèmic de l'alumnat. Al temps, tal com planteja la LOSU, reforça coneixements, construeix competències i planteja camins de transformació i innovació de manera compartida.

 

Més info: https://ir.uv.es/HulGJ6c

Automatrícula: http://links.uv.es/w2e0IP8