Territori i SocietatUniversitat de València Logo del portal

Universitat i Societat a Paterna sorgeix del ferm compromís de l'Ajuntament de Paterna per la formació al llarg de la vida, amb el suport de la Universitat de València. Universitat i Societat va dirigida especialment per a persones del municipi i voltants; i està destinada a les persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

S'implanta a Paterna a través d'un itinerari multidisciplinari de 120 hores per curs, cada any canvia la temàtica dels mòduls.

Universitat i Societat a Paterna presenta diversos continguts distribuïts entre:

  • Les assignatures troncals del curs 2022-2023. Són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. Garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries;
    • Curs Plus Dilluns (Paterna): Història de Paterna, Psicologia, Art al segle XX i Sociologia.
    • Curs Plus Dimecres (Paterna): On estan les dones en la història de l'art?, Història de Paterna,Cine clàssic i contemporani i Drets humans en el món contemporani.
    • Curs Plus (La Canyada): Drets humans en el món contemporani, Renaixement i barroc: els segles d'or en la literatura espanyola, Desinformació i noves tecnologies i Economia política de la Seguretat Social.

 

  • Les conferències. Cicle mensual que Inclou una oferta variada de temes d'interès general.